reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziękuje za odpowiedz :). ja dosć długo nosiłam spodnie z gumką bo było mi w nich zwyczajnie wygodnie. Ale Od maja kiedy zaczeła sie fala upakow odpuszczam bo nie chce narażac maluszka .
Ja po domu chodzę w leginsach często :) nie ma obaw, że się dziecko przegrzeje... Nawet gdy są upały i dziecko się urodzi ubieramy je o warstwe więcej więc dodatkowy material na brzuchu nie ma żadnego wplywu :) w ciąży też bardziej się pocimy więc organizm sam swoją temperature reguluje :)

A mogę spytac jak ubierasz się w gorętsze dni? Nosisz w ogolę spodnie z gumką?

Spodnie z gumka to spodnie ciążowe mysle ze od wielu wielu lat kobiety je noszą bo są wygodniejsze niż normalne w których nie można się dopiąć i dopiero te opinają brzuch
Ja pierwsze dziecko rodziłam w styczniu i cała ciąże nosiłam takie ...

A teraz przeważnie sukienki przez wzgląd na temperatury wysokie

Dzień dobry!

Wow, mamy kolejnego maluszka!! @Galadriela piękna córeczka, gratuluję Wam! Chociaż szczegóły trochę dramatyczne :o

Byłam na wyprzedażach w outlecie, kupiłam stanik do karmienia i 2 deski do krojenia w DUKA :D No rewelacja ;)

Urocza kobieta :D

Ja prasuję wszystko... :unsure:

Właśnie, pociągi nie są takie tanie... ale zapraszamy Cię w takim razie na kawę! :tak::-) :):-) :)

O kurde, następna! @Jola92, @Darka83 spadacie z pudła :D

O matko mi się w ogóle nie chce ostatnio gotować.. dla mnie samej wystarczyłaby fasolka szparagowa + jajko..

Obie fajne, ale mi się bardziej podoba pierwsza. Chociaż tak jak piszą dziewczyny zależy też która będzie bardziej pasowała do figury.

Kawa 8,90
Ciastko 7,00
Obiad 40,00
Za resztę 300,00 zł bilety zapłaci karta adamsa [emoji23]

Mój to kibic :D Ale patrzę tak, żeby miał akurat wolne, bo już wczoraj dzwoniłam do niego do pracy mówiąc, że chyba rodzę a nie urodziłam :D Już wiedzą, ale głupio mi będzie dzwonić 2 raz i jeszcze jak ta sama osoba odbierze to już całkiem :D

Niech ci nie jest głupio ja kiedyś w nocy dzwoniłam na kopalnie i na dole ponad 1000 M pod ziemia szukali adamsa bo mi się wydawało ze ktoś nam się wkrada i nie wiedziała co robić wiec wiesz kopalnia postawiona na nogi wszyscy szukają pod ziemia faceta po czym wkoncu jak go znaleźli pyta się mnie i jak ja ci mam pomoc [emoji23]

reklama
Do góry