reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój też głowa większa od reszty, może będziemy miała jakoś super mądre dzieci :D
Jak dotoczę się do 37+1 to zacznie się mycie okien, schody, przytulanki itp :D Dopóki nie ma białkomoczu można próbowac naturalnie :)
ja tez myslalam o porzadkach ale juz przy skonczonych 36 ! Tyle tego progesteronu, ze sie obawiam o postep porodu ...

reklama
kosc udowa 32.5
lekarka powiedziala ,ze ok wiec nie chce sie nakrecac ...troche mnie przeraza sn przy duzej glowce ale moze sa bledy w pomiarach, fotki z usg ogladalam to brzegi takie rozmazane bo sie ruszal ...
Możliwe, zawsze trochę mogą się pomylić jeszcze jak się dzidziol rusza przy badaniu

Moja szyjka na ostatniej wizycie prawie jak u Joli- 4.5 cm :) ale ostatnio dość często mnie kłuje, ciekawa jestem czy nic się nie skraca...

Ja nadal w klimacie chilloutu u mamy, spacerki, kawki itp :)

Moja szyjka na ostatniej wizycie prawie jak u Joli- 4.5 cm :) ale ostatnio dość często mnie kłuje, ciekawa jestem czy nic się nie skraca...

Ja nadal w klimacie chilloutu u mamy, spacerki, kawki itp :)
Jak ja tęsknie za kawą! Codziennie rano jak mój Ł sobie robi i słyszę pracujący ekspres to biegnę do kuchni i wącham aromaty. Jak jakas narkomanka:D Jak sobie skończy robić to zanim się napije daje mi powąchać kubek :D

Jak ja tęsknie za kawą! Codziennie rano jak mój Ł sobie robi i słyszę pracujący ekspres to biegnę do kuchni i wącham aromaty. Jak jakas narkomanka:D Jak sobie skończy robić to zanim się napije daje mi powąchać kubek :D

Joleczka bezkofeinowa rób z ekspresu :)) ja tak się oszukuje :D

reklama
Do góry