reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak ja tęsknie za kawą! Codziennie rano jak mój Ł sobie robi i słyszę pracujący ekspres to biegnę do kuchni i wącham aromaty. Jak jakas narkomanka:D Jak sobie skończy robić to zanim się napije daje mi powąchać kubek :D

Ja tak robię z winem [emoji23][emoji23]

A właśnie. W knajpie w której byliśmy dzisiaj ba obiedzie było wino bezalkoholowe.... zupełnie bez sensu. To już wole bavarie.

reklama
Moja szyjka na ostatniej wizycie prawie jak u Joli- 4.5 cm :) ale ostatnio dość często mnie kłuje, ciekawa jestem czy nic się nie skraca...

Ja nadal w klimacie chilloutu u mamy, spacerki, kawki itp :)
Zazdroszczę :D ja nadal w klimacie praca-dziecko-praca-dziecko-ups, znowu nie zdążyłam pójść spać... ale kawki sobie nie odmawiam :)
A co do szyjki, to sama szyjka nie boli, pewnie maluszek gdzieś Ci tam grzebie.

Próbowałam ale mi nie smakowało :( Taka jakaś kwaśna się wydawała. Nawet ze spienionym mlekiem i cukrem nie podeszła :( Syrop karmelowy też nic nie dał :( a jakiej kawy używasz? Może ja mam jakąś złą
Ech, biedna jesteś z tym ciśnieniem... Mnie się zdarzyło przy karmieniu piersią zamawiać bezkofeinowe espresso w kawiarni... mina baristy jedyna w swoim rodzaju :D No ale musiałam czymś popić ciasteczko :)

Zazdroszczę :D ja nadal w klimacie praca-dziecko-praca-dziecko-ups, znowu nie zdążyłam pójść spać... ale kawki sobie nie odmawiam :)
A co do szyjki, to sama szyjka nie boli, pewnie maluszek gdzieś Ci tam grzebie.

No i trafiła na mnie bezsenność... wstałam na siku i teraz masakra... w dodatku ptaki tak nap.... ze nie da się spać [emoji15] A ty zrob sobie czasami dzień dziecka i odpocznij trochę...![emoji8] Jesteś chyba ostatnia pracująca tutaj...

Witajcie mamusie[emoji3]
Ale wczoraj wieczorem Emilka szalala[emoji3]

Milego dnia i powodzenia na wizytach!

No i trafiła na mnie bezsenność... wstałam na siku i teraz masakra... w dodatku ptaki tak nap.... ze nie da się spać [emoji15] A ty zrob sobie czasami dzień dziecka i odpocznij trochę...![emoji8] Jesteś chyba ostatnia pracująca tutaj...
Mam nadzieje, ze zasnelas[emoji6]

reklama
Właśnie niebardzo... było już niezle i nagle złapał mnie taki skurcz w łydce ze masakra... turlam się nadal... [emoji849][emoji849][emoji849]
za duzo kawki ?
ty magnez bierzesz?
wspolczuje u mnie co jakis czas masakra ze skurczami ....mimo, iz biore magnez i uwazam na kawke ...calkiem nie odstawie bo cisnienie nieskie mam.

Do góry