reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Matko, dziewczyny ale mam fazę na hummus! Sama oczywiście robię, i kurde robię tego serio sporo z myślą że na kanapkę, czy do wafla ryżowego itp. Ale ja go jem łyżkami! Normalnie siedzę z miską i wygrzebuję co do grama. I to bez niczego tak. Może czegoś mi brakuje?

Oszzzzz kurde, ale mi teraz wkręciłaś... jutro robię!! A co do pocenia się to dzisiaj w DDTVN lekarz mówił że wg badań wegetarianie pocą się mniej, chociaż nikt nie potrafi wyjaśnić dlaczego... Jola, musisz być BARDZIEJ WEGETARIAŃSKA! :D

Ja jestem za leniwa na stanik do karmienia... Nawet, jak miałam specjalny, to zdejmowałam cała miseczkę, zamiast rozpinać w tym specjalnym miejscu. A jak już mi się zdarzyło rozpiąć, to zapomniałam zapiąć...

Jak w tej grafice, goła baba z cyckiem w autobusie...? "Chyba zgubiła Pani dziecko" czy coś takiego...? ;)

Ja dzisiaj miałam wolny dzień totalnie, spędziłam go na luzie z siostrą, wreszcie zajdłam coś normalnego i dopchałam lodami :tak: A teraz czuję że padam....

Gratuluję wizyt Kochane, @peszek cudna fota synka!

Nikoś jest dużym, zdrowym chłopakiem waży 1350 gram :D wszystko jest tak jak ma być. Jest większy i wychodzi na 22 lipca. Dalej ułożony miednicowo.
Oto Nikoś
Śliczny :) gratuluję. No i super zdjęcie, zazdroszcze że mogłaś zobaczyć buzię, mnie pozostaje czekać do porodu :/

Hej dziewczyny witam się z rana. Mąż na 6 wyprawiony. Pomimo spiecia wieczornego zdobilam mu śniadanie plus do pracy i wracam spać dalej.
Milego dnia wszystkim ;-)
U nas będzie słonecznie

Witam Was !
Brakuje mi miesiaca do skonczonych 36 tyg czyli przekroczenia granicy bezpieczenistwa....
Otatnio mam takie bole nog - lydek , wczoraj i rece... plus kregoslup i zgaga ...czuje sie jak 110 latka na wykonczeniu , w takiej kondycji miesiac to wiecznosc :frown:
Skad potem sily na porod i malenstwo ?

reklama
Witam Was !
Brakuje mi miesiaca do skonczonych 36 tyg czyli przekroczenia granicy bezpieczenistwa....
Otatnio mam takie bole nog - lydek , wczoraj i rece... plus kregoslup i zgaga ...czuje sie jak 110 latka na wykonczeniu , w takiej kondycji miesiac to wiecznosc :frown:
Skad potem sily na porod i malenstwo ?

Jak @Karla88- z vit D! [emoji16] a na serio to pamiętaj ze ciąża daje mega zastrzyk hormonów (podobno), opóźnia menopauzę itp wiec będziesz dłużej młoda :tak: ja tez [emoji16]

Dzień dobry!

Mam lenia w związku z czym idziemy dzisiaj z młodym na 2 lekcje[emoji85] ja potem na kawę z koleżankami :)

Miłego dnia ciężarówki!

Do góry