reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam Was !
Brakuje mi miesiaca do skonczonych 36 tyg czyli przekroczenia granicy bezpieczenistwa....
Otatnio mam takie bole nog - lydek , wczoraj i rece... plus kregoslup i zgaga ...czuje sie jak 110 latka na wykonczeniu , w takiej kondycji miesiac to wiecznosc :frown:
Skad potem sily na porod i malenstwo ?
Myślę, że samo przyjdzie [emoji16]

reklama
Sprzedaję swoją sukienkę z allegro,ta co ma kilka z nas, jakoś mi nie podchodzi. Więcej info w wątku gieldowym :)

Hej dziewczyny, wczoraj byłam na prenatalnych wszystko ok, ale gin powiedziała " Ale ma Pani spokojne dziecko" ciągle w jednej pozycji, czasami tylko rączką czy nóżką poruszyło. W ciągu dnia ruchy czuje zazwyczaj z rana ii czasami wieczorem. Powiedzcie mi czy któraś z Was też tak ma? Czy powinnam się martwić?

Hej dziewczyny, wczoraj byłam na prenatalnych wszystko ok, ale gin powiedziała " Ale ma Pani spokojne dziecko" ciągle w jednej pozycji, czasami tylko rączką czy nóżką poruszyło. W ciągu dnia ruchy czuje zazwyczaj z rana ii czasami wieczorem. Powiedzcie mi czy któraś z Was też tak ma? Czy powinnam się martwić?

Ja bym się cieszyła po porodzie masz szanse ze dziecko będzie tak samo spokojne
A serio
Moja marcelina bardzo mało się ruszałam praktycznie spała cały czas zreszta po 30 tyg nasze dziecinnieje się ruszają tylko przeciągają i spia wiec mysle ze nie masz się czego obawiać

Cześć dziewczyny [emoji4]
Miłego dnia, i powodzenia jak ktoś dzisiaj wizytuje [emoji110]
Ałaaaa szłam sii zrobić i kopnelam w futrynę małym palcem, boli jak nie wiem i pulsuje, nie wiem czy nie uszkodziłam paznokcia bo krew leciała.
Uuu, oby nie.... Ale krew leciała, to musiałaś nieźle przywalić.....

reklama
Do góry