reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jakby co przez pół roku można zmienić. My też nie możemy wybrać, zresztą atmosfera w domu średnia, więc nie wiem, czy się dogadamy.

Ja się pocieszam tym ze nigdy nikogo bezimiennego nie spotkałam wiec w końcu jakiś to będzie...

Wy tez pewnie w końcu coś wybierzecie. Może musimy malucha zobaczyć żeby zdecydować jak się ma nazywać?

Witam !!!
Justme jak sytuacja ? Dajesz rade ?
Dziewczyny ladne te koszulki :) Karla szybkiego zakonczenia remontu , potem juz tylko sie nim cieszyc!
Ja dzis jezdzilam na badania, w przyszlym tygodniu wizyta :D
Przy okazji kupilam posciel do wozka (ktorego wciaz nie ma) 2 mini sliniaki i dokupilam gacie do szpitala,
Wiecej sie nie udalo, w sumie lepiej, kondycje mam stulatki :o zgaga wiernie towarzyszy a jeszcze przygrzalo ....
Nad biustonoszami do karmienia mysle , mialam poprzednio z chicco ,bawelniane ,rozciagliwe ... szczerze mowiac wolalam moje zwykle :D wiec mysle czy nie olac zupelnie ;)

Powiedzcie mi proszę czy przed badaniem moczu mam nie brać luteiny?? Aplikuje rano i wieczorem po jednej i teraz nie wiem jak mam to zrobić, po nocy oddać siusiu normalnie? I po zaaplikować kolejną tabletkę?

Mój brzuch ostatnio cały czas jest twardy jak kamień. W poprzedniej ciąży też tak było, mimo, że musiałam leżeć. Położna i lekarz mowią, że taka moja uroda, że szczupłe kobiety miewają nadreaktywne macice. Szyjka przez to nie leci, tylko życie z brzuchem jak kamień trochę niewygodne. Szczególnie, jak młody kopie w te napięte mięśnie.
Mi też ostatnio coraz częściej twardnieje nawet jak się obudzę, ale nie boli. Tyle dobrego

reklama
Dzisiaj w końcu się wyspałam, tylko raz wstałam na siku i do spania dalej. Śpimy teraz przy otwartym oknie i w nocy się nasluchalam śpiewu nocnych ptaków. Niesamowite, bo mieszkamy w mieście ale sporo drzew jest na osiedlu i ptaki z tego korzystają. Genialnie mnie to usypia :)
Ja mam otwarty balkon od rana i bez przerwy słychać żaby [emoji6][emoji196][emoji196][emoji196]

Do góry