Moni17.06
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki za wizytę [emoji110][emoji110][emoji110]Hej kobietki :*
Ja dziś wizytuje także proszę o kciuki ale dopiero o 16 trzymam kciuki za resztę wizytujace :*
U mnie noc spokojna zaraz wstaje zjeść jakieś śniadanko miłego dnia :*
Mam wyglądającą tak samo (ze slodkisen), i też S - na razie jest ok, w biuście jeszcze trochę miejsca w zapasie, więc myślę, że będzie ok
zamawiam kilka w sumie mysle ze powinna byc dobra rozmiarowoMam wyglądającą tak samo (ze slodkisen), i też S - na razie jest ok, w biuście jeszcze trochę miejsca w zapasie, więc myślę, że będzie ok
Jakby co przez pół roku można zmienić. My też nie możemy wybrać, zresztą atmosfera w domu średnia, więc nie wiem, czy się dogadamy.
Mi też ostatnio coraz częściej twardnieje nawet jak się obudzę, ale nie boli. Tyle dobregoMój brzuch ostatnio cały czas jest twardy jak kamień. W poprzedniej ciąży też tak było, mimo, że musiałam leżeć. Położna i lekarz mowią, że taka moja uroda, że szczupłe kobiety miewają nadreaktywne macice. Szyjka przez to nie leci, tylko życie z brzuchem jak kamień trochę niewygodne. Szczególnie, jak młody kopie w te napięte mięśnie.
Ja mam otwarty balkon od rana i bez przerwy słychać żaby [emoji6][emoji196][emoji196][emoji196]Dzisiaj w końcu się wyspałam, tylko raz wstałam na siku i do spania dalej. Śpimy teraz przy otwartym oknie i w nocy się nasluchalam śpiewu nocnych ptaków. Niesamowite, bo mieszkamy w mieście ale sporo drzew jest na osiedlu i ptaki z tego korzystają. Genialnie mnie to usypia