reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Ale fajnie [emoji16]Ja mam otwarty balkon od rana i bez przerwy słychać żaby [emoji6][emoji196][emoji196][emoji196]
arona
najpierw sie dokladnie podmyc (mozna na chwilke zalozyc tampon) pobrac mocz i potem kolejna tabletka ... mozna tez w laboratorium powiedziec ,ze sie bierze dla jasnosciPowiedzcie mi proszę czy przed badaniem moczu mam nie brać luteiny?? Aplikuje rano i wieczorem po jednej i teraz nie wiem jak mam to zrobić, po nocy oddać siusiu normalnie? I po zaaplikować kolejną tabletkę?
Onaszczesliwa2018
Ja też tak mam niestety wczoraj znów nospa poszła w ruch bo zaczynałam się bać czy lezalam czy szłam siku to kamień:/Ufff już myslakam że tylko ja mam taki twardniejący brzuch.. Leżę i nic nie robię a czasami kamień..
Dziękinajpierw sie dokladnie podmyc (mozna na chwilke zalozyc tampon) pobrac mocz i potem kolejna tabletka ... mozna tez w laboratorium powiedziec ,ze sie bierze dla jasnosci![]()
Też częściej teraz zażywam nospe.. Ile razy dziennie można ją brać??? Ja zazwyczaj wezmę jedną i jakoś daję radę, ale nawet nie wiem jakie są "normy". Chyba nie jest szkodliwa prawda?Ja też tak mam niestety wczoraj znów nospa poszła w ruch bo zaczynałam się bać czy lezalam czy szłam siku to kamień:/
malina_11
No jak dla mnie fajnie, od rana do wieczora i w nocy żaby i ptaszki jednocześnie, ale nie raz bywało tak że ktoś ze znajomych nie mógł usunąć. Ja już po prostu przyzwyczajona, mieszkam prawie nad sama Wisłą a obok mojego domu jest kawał jeziora, starorzecze Wisły [emoji6]Ale fajnie [emoji16]
Załączniki
Swego czasu ktoś pisał, żeby po podmyciu się włożyć sobie jakiś gazik, żeby nic nie wypłynęło do moczu... [emoji15]Powiedzcie mi proszę czy przed badaniem moczu mam nie brać luteiny?? Aplikuje rano i wieczorem po jednej i teraz nie wiem jak mam to zrobić, po nocy oddać siusiu normalnie? I po zaaplikować kolejną tabletkę?
arona
mi ginka wpisala rano, wieczorem i w razie potrzeby ... hmm mysle , ze co 6 godzin gora ale pewnosci nie mam, w szpitalu mi dawali w kroplowce ze 3 dni bez przerwyTeż częściej teraz zażywam nospe.. Ile razy dziennie można ją brać??? Ja zazwyczaj wezmę jedną i jakoś daję radę, ale nawet nie wiem jakie są "normy". Chyba nie jest szkodliwa prawda?
bralam duzo ze starszym synkiem urodzil sie zdrowy i swietnie sie rozwija wiec chyba nie ma obaw chociaz wiadomo, bez potrzeby lepiej unikac wszelkich lekow
reklama
Super miejsceNo jak dla mnie fajnie, od rana do wieczora i w nocy żaby i ptaszki jednocześnie, ale nie raz bywało tak że ktoś ze znajomych nie mógł usunąć. Ja już po prostu przyzwyczajona, mieszkam prawie nad sama Wisłą a obok mojego domu jest kawał jeziora, starorzecze Wisły [emoji6]Zobacz załącznik 854983
Podziel się: