reklama
ani_anita
Fanka BB :)
Mój brzuch ostatnio cały czas jest twardy jak kamień. W poprzedniej ciąży też tak było, mimo, że musiałam leżeć. Położna i lekarz mowią, że taka moja uroda, że szczupłe kobiety miewają nadreaktywne macice. Szyjka przez to nie leci, tylko życie z brzuchem jak kamień trochę niewygodne. Szczególnie, jak młody kopie w te napięte mięśnie.Hej dziewczyny!
Powodzenia na wizytach!
U mnie od wczoraj twardnieje brzuszek takze dzis nie wybieram sie do szkoly I mam zamiar leżeć i odpoczywać.
Co do ruchów to ja czuje malutka bo obu stronach brzuszka bo mały uparciuch nie chce sie przekręcic.
Onaszczesliwa2018
Trzymamy za słowo [emoji39]JustMe trzymaj się !!!
Powodzenia dziewczyny na wizytach !!
Ja ogarniam koniec remontu sprzątam myje jak już będę wkoncu miała na czym siedzieć to będę na bierzaco
ani_anita
Jakby co przez pół roku można zmienić. My też nie możemy wybrać, zresztą atmosfera w domu średnia, więc nie wiem, czy się dogadamy.Fajnie wiedzieć ze nie tylko my mamy taki problem. Niby chcemy wybrać z tych 3 ale one mi się już nie podobają wiec w najgorszym razie Kropek dostanie imię z urzędu
martaaa515
Ja czasem czuję jakby wsadził mi rękę w szyjkę i wtedy to mocno zaboli...Dziewczyny czy Was tez niektore ruchy dzieciaczkow bola? Czasami jak mloda sie rozpycha to czuje taki calkiem konkretny bol.
Onaszczesliwa2018
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Hej kobietki :*
Ja dziś wizytuje także proszę o kciuki ale dopiero o 16 trzymam kciuki za resztę wizytujace :*
U mnie noc spokojna zaraz wstaje zjeść jakieś śniadanko miłego dnia :*
Onaszczesliwa2018
Dalej tak średnio między wami ?a probowalas jakoś pogadać z mężem?Jakby co przez pół roku można zmienić. My też nie możemy wybrać, zresztą atmosfera w domu średnia, więc nie wiem, czy się dogadamy.
Dorotea.
Dzisiaj w końcu się wyspałam, tylko raz wstałam na siku i do spania dalej. Śpimy teraz przy otwartym oknie i w nocy się nasluchalam śpiewu nocnych ptaków. Niesamowite, bo mieszkamy w mieście ale sporo drzew jest na osiedlu i ptaki z tego korzystają. Genialnie mnie to usypia
reklama
ani_anita
No niestety rozmowy nic ostatnio nie dają.Dalej tak średnio między wami ?a probowalas jakoś pogadać z mężem?
Podziel się: