reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny!

Powodzenia na wizytach!
U mnie od wczoraj twardnieje brzuszek:( takze dzis nie wybieram sie do szkoly I mam zamiar leżeć i odpoczywać.
Co do ruchów to ja czuje malutka bo obu stronach brzuszka bo mały uparciuch nie chce sie przekręcic.
Mój brzuch ostatnio cały czas jest twardy jak kamień. W poprzedniej ciąży też tak było, mimo, że musiałam leżeć. Położna i lekarz mowią, że taka moja uroda, że szczupłe kobiety miewają nadreaktywne macice. Szyjka przez to nie leci, tylko życie z brzuchem jak kamień trochę niewygodne. Szczególnie, jak młody kopie w te napięte mięśnie.

Fajnie wiedzieć ze nie tylko my mamy taki problem. Niby chcemy wybrać z tych 3 ale one mi się już nie podobają wiec w najgorszym razie Kropek dostanie imię z urzędu ;)
Jakby co przez pół roku można zmienić. My też nie możemy wybrać, zresztą atmosfera w domu średnia, więc nie wiem, czy się dogadamy.

reklama
Do góry