kinga30
Fanka BB :)
Bardzo szybko jedna po drugiej za chwilę czerwcowki zaczna bo już są takie co szykują się na maj i pozniej myO ładnie szybko się rozwiazuja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo szybko jedna po drugiej za chwilę czerwcowki zaczna bo już są takie co szykują się na maj i pozniej myO ładnie szybko się rozwiazuja
Ale to zlecialo jeju nie wiadomo kiedy tak naprawdęBardzo szybko jedna po drugiej za chwilę czerwcowki zaczna bo już są takie co szykują się na maj i pozniej my
Niby zlecialo ale czasem mam wrazenie , ze ta ciaza jakas strasznie dluga , no niedogodziszAle to zlecialo jeju nie wiadomo kiedy tak naprawdę
Ja nie mam nic gotowe już nawet się tym nie przejmuje najważniejsze żeby dzieciątko było całe i zdrowe na świecieCześć dziewczyny [emoji4]
Miłego dnia [emoji4]
Strasznie ten czas teraz leci, boję się, że nie zdążę się wyrobić przed... [emoji15]
Brrrrr... az mnie ciary przeszły, bo przypomnialam sobie jakie to nieprzyjemne uczucie, gdy pchają w Ciebie nie wiadomo co ostrego by te wody przebic na siłę... oby tym razem poszło naturalnie wszystko...Skoro pisza, ze32 tydzien zaczyna sie od 31.0 i trwa do 31.6 a 8 miesiac od 32 tyg to zdecydowanie juz 8 miesiac ! gratulacje !
U mnie na wizycie kontrolnej okazalo sie ,ze wod malo a rozwarcie na 4 i lekarz stwierdzil ,ze rodze i kazal zostac w szpitalu to bylo w poniedzialek rano ... do czwartku masaz szyjki itp i nic .... w czwartek mi przebili pecherz i wieczorem zaczely sie lekkie skurcze co 10 minut ... w piatek rano bez zmian, rozwarcie na 4 ... zla poszlam do lazienki i zarzucilam noge do zlewu by stope umyc wtedy wody jakby mi odeszly jeszcze raz i zaczely sie skurcze bardziej bolesne co 5 minut ... przez zgage wymiotowalam i nagle sie okazalo ,ze trzeba mnie szybko na porodowa bo nagle sie pelne rozwarcie .... urodzilam o 10 rano .
Druga ciaza bole od rana, wieczorem przebili pecherz bo tez stalo... wymioty i tez nagle pelne rozwarcie i 10 wieczor byl maly na swiecie ....
Jak bedzie po raz 3 ?
Mnie też Jakoś wolałabym rodzić w dzień bo w nocy mam mniejszy próg boluOjjj tym, że poród pierworodek zaczyna sie w nocy to mnie nie pocieszylas [emoji16][emoji16] bo ja bym chciała być wyspana przed takim wysilkiem [emoji1][emoji1] a ja niewyspana jestem bardzoo zla... No i mojego faceta ciężko w nocy wybudzic [emoji23]