reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Skoro pisza, ze32 tydzien zaczyna sie od 31.0 i trwa do 31.6 a 8 miesiac od 32 tyg to zdecydowanie juz 8 miesiac ! gratulacje !
U mnie na wizycie kontrolnej okazalo sie ,ze wod malo a rozwarcie na 4 i lekarz stwierdzil ,ze rodze i kazal zostac w szpitalu :D to bylo w poniedzialek rano ... do czwartku masaz szyjki itp i nic .... w czwartek mi przebili pecherz i wieczorem zaczely sie lekkie skurcze co 10 minut ... w piatek rano bez zmian, rozwarcie na 4 ... zla poszlam do lazienki i zarzucilam noge do zlewu by stope umyc ;) wtedy wody jakby mi odeszly jeszcze raz i zaczely sie skurcze bardziej bolesne co 5 minut ... przez zgage wymiotowalam i nagle sie okazalo ,ze trzeba mnie szybko na porodowa bo nagle sie pelne rozwarcie .... urodzilam o 10 rano .
Druga ciaza bole od rana, wieczorem przebili pecherz bo tez stalo... wymioty i tez nagle pelne rozwarcie i 10 wieczor byl maly na swiecie ....
Jak bedzie po raz 3 ?

Hej :)
@Nowaja16 gratulacje 8 miesiąca ,kiedy wychodzisz do domku ?
Po wizycie się dowiem pewnie będzie kolo 10 ale położna mówiła ze jest wszystko dobrze i ze mam wychodzić do domu i spacerować ja jestem spokojniejsza to i dzidzia serduszko 140 pięknie :)

6 tygodni dasz rade napewno dotrwasz, ja już mam zapowiedziane ze cc w 36 tygodniu najpóźniej

reklama
Do góry