kinga30
Fanka BB :)
To chyba za tydzień 8 jak będzie skonczony 32 tydzień ale pewna nie jestemWitajcie dziewczyny dziś zacynamy 32 tydzień ciąży (skończony 31) czyli już 8 miesiąc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba za tydzień 8 jak będzie skonczony 32 tydzień ale pewna nie jestemWitajcie dziewczyny dziś zacynamy 32 tydzień ciąży (skończony 31) czyli już 8 miesiąc?
ja spalam jak zabita... pewnie przez deszcz ! Dawno tak jednym ciagiem mi sie nie zdazyloZa 7 min wstaje słońce wg mojej aplikacji a ja dalej nie śpię...
Ja licze mocno jeszcze na 6 tyg mam nadzieję że dotrwam !O jej to super juz coraz bliżej w moim przypadku 4/5 tygodni
Po wizycie się dowiem pewnie będzie kolo 10 ale położna mówiła ze jest wszystko dobrze i ze mam wychodzić do domu i spacerować ja jestem spokojniejsza to i dzidzia serduszko 140 pięknieHej
@Nowaja16 gratulacje 8 miesiąca ,kiedy wychodzisz do domku ?
Ja narazie 8 tygodni jeszcze liczeJa licze mocno jeszcze na 6 tyg mam nadzieję że dotrwam !
O ładnie szybko się rozwiazujaKolejna majówka urodziła w 37+0 dzidzia 2800