reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Będziecie od razu składać?
Jeśli tak, to koniecznie wrzuć fotki :)

@Nowaja16 - trzymam kciuki za pozytywną wizytę [emoji110]

@Onaszczesliwa2018 - co tam u ciebie? Ostatnio coś nas zaniedbujesz....

@olaaa7 - jak tam życie na chorobowym? Poza tym, że nie masz czasu dla nas..? ;)
Może w weekend się uda poskładać to pokaże fotki :)
No powiem Ci że fajnie tylko czasu jakoś brakuje :p na podwórku jest masakra, dziś odkopują fundamenty [emoji16]
1525418360929130231147.jpg

Załączniki

• 1525418360929130231147.jpg
    1525418360929130231147.jpg
    503,5 KB · Wyświetleń: 279
Ja sie boje ze wody odejda w sklepie I sie beda gapic ze sie posikalam [emoji85]wtedy szybko tel do meza ja pewnie panika choc wiem ze jesli wody odejda to nie ze rodzisz juz no ale tez wole wszystjo wieczorem
Haha boję się tego samego tylko chyba jeszcze bardziej obawiam się odejścia wód na głównej ulicy miasta w godzinach szczytu [emoji16][emoji16][emoji16]

U mnie tez lekkie skurcze wieczorem
Wody o 7 rano odeszły a o 11 już po wszystkim

Ja właśnie wstałam poraz setny na siku i mam już po spaniu a mały tak szaleje ewidentnie zmienił poZycje bo czuje ruchy inaczej znów po bokach
Wizyta 16 maja ciekawe jak jest ułożony

SzczesliwaCiezarna gratulacje !!

Wiola a ty co wolne od forum ?? Gdzie jesteś
Chciałabym taki krótki poród [emoji16][emoji16] dziękuję [emoji4][emoji4][emoji16][emoji16]

Dziewczyny ile przy pierwszym porodzie trwała u Was akcja? mówię o najgorszych bólach zwieńczonych wrażeniem zrobienia kupy w postaci dziecka :D Ale w sumie też jestem ciekawa jak pojechałyscie na szpital ze skurczami to od czasu przyjecia do porodu ile minęło?
Mnie bolalo od 1 w nocy, ale tak jak pisałam ból był lepszy niż dawne miesiączki. Pojechałam ok 8 zanim przeszłam całą procedurę wywiady itp o 10 byłam na porodówce pod ktg. Potem podchodziłam, ale akcja postępowała zbyt wolno. Przed 12 dostałam kroplówkę o 15 dostałam partych i 15:20 był już Patryk ;)

Szczecin mi się zawsze skomplikowany wydawał co roku jak jechaliśmy to zawsze coś robili i objazdy były[emoji5]️
My mieszkamy w Stargardzie i u nas do niedawna były dwa ronda a teraz żeby rozładować korki wszędzie robią... Miasto niewielkie a rondo na każdej ulicy będzie ... I to robią kilka na raz i przez to jeszcze gorsze korki bo każdy musi jechać ta sama ulicą [emoji39] a między Stargardem a Szczecinem też robią rondo i właśnie to jest najgorsze bo ludzie że Szczecina pracują w Stargardzie i Ci że Stargardu w Szczecinie a opricz tego wiadomo, że często się jeździ do dużego miasta na zakupy, do kina itp... Więc jednen pas w obie strony... I jeszcze tam jest krzyżówka i z innych wiosek też chcą wyjechać... Więc z 4 ulic jednym pasem wszyscy

reklama
Do góry