reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

W sobotę zaczynamy 8 miesiąc :) Niedługo przestanę mieścić się w kadrze :D
20180503_090158.jpg

Załączniki

• 20180503_090158.jpg
    20180503_090158.jpg
    282,2 KB · Wyświetleń: 295
reklama
Dołączam do posiadaczek zgagi... już tydzień wieczorem męczę się okrutnie. Nie ma znaczenia co zjem i tak zawsze wieczorem przyjdzie a ostatnio już nawet w dzień odbija mi się ogniem [emoji33]
Mi się pojawia raz na jakiś czas ostatnio więc może i u Ciebie się unornuje i czasem odpuści :) może zależy od tego jak dziecko lezy

Jak chodzę to promieniuje do nogi..
Ja mam to samo... I zaczęło mi się od nas pracuje w żłobku a teraz jest jeszcze gorzej... Nie mam cały czas, ale jak trochę w ciągu dnia porobię czy pochodzę to nie mogę stanąć na jedną nogę bo ból z jednej strony pleców idzie na posladek i nie mogę na tej nodze ustac... Od razu muszę na druga... I dopiero jak rozchodze przestaje kulec

Ja mam to samo... I zaczęło mi się od nas pracuje w żłobku a teraz jest jeszcze gorzej... Nie mam cały czas, ale jak trochę w ciągu dnia porobię czy pochodzę to nie mogę stanąć na jedną nogę bo ból z jednej strony pleców idzie na posladek i nie mogę na tej nodze ustac... Od razu muszę na druga... I dopiero jak rozchodze przestaje kulec
Mi już nawet rozchodzenie nie pomaga.. :(

reklama
Szkoda gadać.. Jeśli o plecy chodzi to myślę że lepiej to już nie będzie, ewentualnie mozw być gorzej... Powiem mojej gin w pon o tym ale myślę że po prostu Maksiu uciska jakiś nerw, jakoś wytrzymam jeszcze trochę. Synuś coraz większy więc zaczynają się niedogodności
Jezeli to rwa to szybko na masaże bo po porodzie od tak nie przestanie boleć bedzie gorzej.ja tak miałam musialam przestac karmic i 2 tyg wyciete z życia.teraz juz tez mialam atak rwy i szybko polecialam na masaże dla kobiet ciezarnych i teraz nie boli juz.

Do góry