reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

wybrzuszylo Cie pieknie ale kadr jeszcze zmiesci troche :D
jakby cos to sie oddalisz od lustra ! Ile przytylas w ciazy ?
Dokładnie, bedę wchodzić do tego pokoju co jest za mną zeby miescic sie w lustrze :D Przytyłam dużo za dużo :( Bylo 11 na plusie ale na wizycie 1,5 tygodnia temu okazało sie ze schudłam od poprzedniej 2kg, wiec mam aktualnie jakies 10 na plusie :( Zaczynalam z nadwagą takze miałam nadzieje ze uda mi sie przytyc max 10 kg ale bedzie wiecej :(

Pięknie wygladasz Jola[emoji4]
Dziękuję Wiolu! Jesteś bardzo miła i ładna ! :*

A jak on się nazywa? [emoji16][emoji16]
Link do: STRANDMON Fotel - Skiftebo jasnoturkusowy - IKEA to dokładnie ten :) STRANDMON się zwie :)

reklama
W sobotę zaczynamy 8 miesiąc [emoji4] Niedługo przestanę mieścić się w kadrze [emoji1]Zobacz załącznik 852927

Ja tam widzę jeszcze sporo miejsca [emoji23]

@Peugeotka z tym wiekiem to prawda... mój M. po 40 grubo [emoji1] wszyscy koledzy tak samo- do 40 to tak jakby mieli 20 lat [emoji4] mama M. opowiadała o jakimś wujku co ma 70 lat i dzieci 10letnie [emoji15]

Jakie dziurki...?
Plecy wstrętne, ale innego zdjęcia z tymi dziurkami nie znalazłam [emoji23] a nie kaza kobieta ma... Chodzi mi o te dwa wgłębienia na dole
Screenshot_2018-05-03-10-04-33.png

Doksztalcilam się [emoji23] to się podobno nazywa doleczki Wenus

Załączniki

• Screenshot_2018-05-03-10-04-33.png
    Screenshot_2018-05-03-10-04-33.png
    140,6 KB · Wyświetleń: 329
Ostatnia edycja:

@Peugeotka z tym wiekiem to prawda... mój M. po 40 grubo [emoji1] wszyscy koledzy tak samo- do 40 to tak jakby mieli 20 lat [emoji4] mama M. opowiadała o jakimś wujku co ma 70 lat i dzieci 10letnie [emoji15]
Ja mialam sie wychylac w it i wyrodzic do 30 najpierw sie udalo a potem :o

poza wujkiem wszystkich bije :D
jak chodzilam z poprzednimi ciazami to ciagle slyszalam ,ze ja taka mloda (27 i 29 lat ) a teraz w ucho wpada bardziej ,ze w tym wieku ryzyko tego i tego:(

reklama
Do góry