reklama
arona
Fanka BB :)
wybieralam sie na merkato tam ciuchlandy i powiem ci ,ze ciuszki mini nowki a za grosze ... wiec ten wyjazd to byl z oszczednosciHaha to lepiej się nienarazaj na wkurzanie [emoji16] widzisz jak pogoda o Ciebie zadbala[emoji16]
arona
wybrzuszylo Cie pieknie ale kadr jeszcze zmiesci troche
jakby cos to sie oddalisz od lustra ! Ile przytylas w ciazy ?
Onaszczesliwa2018
Pięknie wygladasz Jola[emoji4]
Onaszczesliwa2018
Ahhhhh kurde to może uda wam się jeszcze pojechać?wybieralam sie na merkato tam ciuchlandy i powiem ci ,ze ciuszki mini nowki a za grosze ... wiec ten wyjazd to byl z oszczednosci![]()
SzczęśliwaCiężarna
A jak on się nazywa? [emoji16][emoji16]Ikea
Jest najwygodniejszym fotelem na świecie! Serio, na każdym w ikei siadałam i ten bije wszystkie inne na głowę![]()
SzczęśliwaCiężarna
Mi się pojawia raz na jakiś czas ostatnio więc może i u Ciebie się unornuje i czasem odpuściDołączam do posiadaczek zgagi... już tydzień wieczorem męczę się okrutnie. Nie ma znaczenia co zjem i tak zawsze wieczorem przyjdzie a ostatnio już nawet w dzień odbija mi się ogniem [emoji33]
SzczęśliwaCiężarna
Ja mam to samo... I zaczęło mi się od nas pracuje w żłobku a teraz jest jeszcze gorzej... Nie mam cały czas, ale jak trochę w ciągu dnia porobię czy pochodzę to nie mogę stanąć na jedną nogę bo ból z jednej strony pleców idzie na posladek i nie mogę na tej nodze ustac... Od razu muszę na druga... I dopiero jak rozchodze przestaje kulecJak chodzę to promieniuje do nogi..
Mi już nawet rozchodzenie nie pomaga..Ja mam to samo... I zaczęło mi się od nas pracuje w żłobku a teraz jest jeszcze gorzej... Nie mam cały czas, ale jak trochę w ciągu dnia porobię czy pochodzę to nie mogę stanąć na jedną nogę bo ból z jednej strony pleców idzie na posladek i nie mogę na tej nodze ustac... Od razu muszę na druga... I dopiero jak rozchodze przestaje kulec
reklama
Jezeli to rwa to szybko na masaże bo po porodzie od tak nie przestanie boleć bedzie gorzej.ja tak miałam musialam przestac karmic i 2 tyg wyciete z życia.teraz juz tez mialam atak rwy i szybko polecialam na masaże dla kobiet ciezarnych i teraz nie boli juz.Szkoda gadać.. Jeśli o plecy chodzi to myślę że lepiej to już nie będzie, ewentualnie mozw być gorzej... Powiem mojej gin w pon o tym ale myślę że po prostu Maksiu uciska jakiś nerw, jakoś wytrzymam jeszcze trochę. Synuś coraz większy więc zaczynają się niedogodności
Podziel się: