reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
mezowi przypominam,ze paraduje tez z wielkim brzuchem niech nie udaje ,ze nie widzi :D
on tez czeka na ten 36 tydzien;)
ja mysle, ze skoro juz bedzie spokojniej to moze uda sie dom wysprzatac na narodziny malenstwa i gosci pytanie tylko czy jeszcze dam rade skoro juz dzis tak ciezko:o
Haha mój mi powtarza że jestem najseksowniejsza Mamuska na świecie [emoji16] już buduje grunta haha [emoji16] a co do porzadkow... też mam taką nadzieję [emoji4] w sumie to musiałabym się wziąść za kupienie wózka , łóżeczka i fotelika [emoji1]

ty prywatnie chodzisz?
ciekawe czy moj sie obrocil:)

Niewiem jak we wlpszech bo tam w cisxy nie bylam ale ogolnie wizyty tam z zasrana testerra sanitaria to nie byly az tak super
Nie mowiac by ja miec kazali nam sie ozenic lub poszukac pracy( ja wtedy jezcze nie mialam dokumntow ze szkoly to bylp 10 lat temu ) ale mam tv it I slucham ze sytuacja lavoro sie zmienila na lepsze procentowo[emoji1][emoji1]? Ciekawe moze od regionu..
Wracajac do usg w de pierwszy mi zrobili w 5+5 pecherzyk potem 7+3, i co msc do 30 tc
Od 30 tc co dwa tyg teraz wraz z ktg I zawsze mialam dopochwowe I brzuszne plus foto 3d niekiedy [emoji7]tam tez mi badaja hemo toxo virusy a tsh rodzinny Mam niedoczynnosc tarczycy

W porownaniu z anglia gdzie ur Nicole usg tylkp brzuszne co 2 msce[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]dopochwowe powinni mi ribic co msc skoro te lozysko bylo przodujace centralnie,debilizm wiec chodziksm tez prywatnie tam
Za to opieka po porodzie w Uk podobalo mi sie
Zobaczymy tu ale sadze ze ok bedzie bo niemcy maj maly przyrost ludnosci[emoji23]nie chca za bardzo dzieci .. jedt wiecej dziadkow tutaj
IMG_2239.JPG

A ty jak masz ?
IMG_2480.JPG

Załączniki

• IMG_2480.JPG
    IMG_2480.JPG
    112,4 KB · Wyświetleń: 254
  • IMG_2239.JPG
    IMG_2239.JPG
    271,7 KB · Wyświetleń: 244
Heja!
Mi się dziś sniło, że porwałam samolot i wylądowałam nim na jakiejś autostradzie. WTF?
Dzię będzie mnie troche mniej bo ukochany ma wolne :)
Wiecie kiedy jest miłość? Kiedy nie śpisz od 6 rano, bo juz Ci sie nie chce, lezysz na łóżku upocona jak świnia bo mąż jest do Ciebie szczelnie przytulony, jest Ci mega nie wygodnie i chce Ci się siku ale nie wstajesz żeby go nie budzić. Jak się przekręcił na bok (jakies 15 min temu) to od razu zwiałam :D Ja to się poświecam :D
Miłego dnia! :)
No to jest miłość [emoji4]

bo duzo pisze , gubia sie te posty z jekami... a troche tez trzymam dla siebie;)
mam i zgage i zaparcia i bol kregoslupa i brzuch ciagnie , maly raz pod zebrem tlucze raz w pecherz , mdlosci miewam, napady niepokoju , w kazdej pozycji mi zle, tyje , maz narzeka , ze sie obnosze z cycami i nic nie mozna, na dodatek pogoda nie dopisala i zabila moje plany zakupowe :angry: jeszcze pare by sie znalazlo ...
masz esencje:D

[emoji23][emoji23][emoji23] najbardziej podoba mi się obnoszenie się z cyckami [emoji23]

Haha mój mi powtarza że jestem najseksowniejsza Mamuska na świecie [emoji16] już buduje grunta haha [emoji16] a co do porzadkow... też mam taką nadzieję [emoji4] w sumie to musiałabym się wziąść za kupienie wózka , łóżeczka i fotelika [emoji1]
ja z tym czekam do czerwca, tzn lozeczko mam, trzeba tylko jakies przescieradelka na poczatek a wozek wybralam na necie, chcialam sprawdzic jak on wyglada w sklepie ale widac mi nie dane ...dla jasnosci zrezygnowalismy z wyjazdu to sie rozpogodzilo zlosliwie :angry:

reklama
ja z tym czekam do czerwca, tzn lozeczko mam, trzeba tylko jakies przescieradelka na poczatek a wozek wybralam na necie, chcialam sprawdzic jak on wyglada w sklepie ale widac mi nie dane ...dla jasnosci zrezygnowalismy z wyjazdu to sie rozpogodzilo zlosliwie :angry:
Wybrane to w sumie też już mamy , tylko zamówić trzeba [emoji1] a zobaczyć na żywo to nie mam jak spisuje się na dziewczyn i ich opinie [emoji16]

Do góry