reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam z rana. Dziś w nocy po raz 1 w tej ciąży trochę spanikowałam. Wczoraj Paulinka miała leniwy dzień, ale się nie martwiłam jakoś. Wieczorem jak poszłam do łóżka w ogóle się nie ruszała , a zawsze o tej porze szaleje i zasnąć nie daje. W nocy standardowe siku o 4 i potem nie umiałam zasnąć, a w brzuchu cisza. W nocy zawsze najgłupsze myśli do głowy przychodzą więc w pewnym momencie nie pohamowalam wyobraźni i zaczęłam panikować. Potrzeslam trochę brzuchem, dostałam 2 lekkie pukniecia , które pewno miały znaczyć "odwal się matka i daj spać bo się zemszczę po 2 stronie brzucha". ;) Dziś od rana na szczęście już jest normalnie :)

Mi się pojawia raz na jakiś czas ostatnio więc może i u Ciebie się unornuje i czasem odpuści :) może zależy od tego jak dziecko lezy
Mój jest cały czas główkowo ułożony ale rośnie i podejrzewam że to dlatego [emoji4] myślę że najlepsze przed nami [emoji1] dlatego na pocieszenie idę na lody po których później będę umierać [emoji1]

Witam z rana. Dziś w nocy po raz 1 w tej ciąży trochę spanikowałam. Wczoraj Paulinka miała leniwy dzień, ale się nie martwiłam jakoś. Wieczorem jak poszłam do łóżka w ogóle się nie ruszała , a zawsze o tej porze szaleje i zasnąć nie daje. W nocy standardowe siku o 4 i potem nie umiałam zasnąć, a w brzuchu cisza. W nocy zawsze najgłupsze myśli do głowy przychodzą więc w pewnym momencie nie pohamowalam wyobraźni i zaczęłam panikować. Potrzeslam trochę brzuchem, dostałam 2 lekkie pukniecia , które pewno miały znaczyć "odwal się matka i daj spać bo się zemszczę po 2 stronie brzucha". ;) Dziś od rana na szczęście już jest normalnie :)
Oh nie jak ja nielubie takich cichych dniiii, ale dobrze że się wyspala i teraz rządzi [emoji4]

Ja tez plus kajpirowska sok truskawkowy
Jak rzuce kp to sie chyba ohleje[emoji23]jednym drinkiem po 3 latach abstynecji%

Ja tez mam w planach pierwsze co schlastac się jak zul drinkami a będę mieszać a co!!

Dzień dobry u mnie lato aktualnie 24 stopnie
Zupa się już gotuje ziemniaki obrane jeszcze pulpety z indyka musze zrobić na parze mamie i tatowi i jakiś sos a my z Łukaszem grila sobie zrobimy mamy jakieś ryby i mięsa
Ja wstałam przed 10:00 wyspana zrelaksowana nic nie boli nie ciągnie
Pije kawę patrzę na moj syf i mam blogi spokój ...

Ja tez mam w planach pierwsze co schlastac się jak zul drinkami a będę mieszać a co!!

Dzień dobry u mnie lato aktualnie 24 stopnie
Zupa się już gotuje ziemniaki obrane jeszcze pulpety z indyka musze zrobić na parze mamie i tatowi i jakiś sos a my z Łukaszem grila sobie zrobimy mamy jakieś ryby i mięsa
Ja wstałam przed 10:00 wyspana zrelaksowana nic nie boli nie ciągnie
Pije kawę patrzę na moj syf i mam blogi spokój ...
No proszę tyle co wstałaś a już tyle zrobiłaś [emoji123] a mi się nawet włosów nie chce isc umyc:/

reklama
Do góry