reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Moje libido wysoko, ale zakaz od listopada do porodu, potem połóg, więc... Biedny O :(

Ale potrzeba bliskości itd nawet bardziej niż przed ciążą... Zawsze byłam przytulasem, ale teraz to już na maxa... [emoji15] Na szczęście O zdecydowanie z tych bardziej czułych (ciekawe po kim, bo na pewno nie po mojej teściowej... [emoji23]), więc chociaż mnie przytula i całuje ile się da... [emoji6][emoji7]

Boscheeeee mnie normalnie jakos drazni przytulanie
Bola mnie plecy nogi nie cgce nic tylko masaz stop [emoji85][emoji23]co wieczor
Ale ogolnie ze mnie sexoholik [emoji23][emoji23][emoji23]

Dzień dobry, czytam ale jaka brak czasu na odpisywanie. Wczoraj zaczęłam prac ubranka, wydawało mi sie że nie ma tego dużo a wyjdą 3 pralki. Jakoś dobiła mnie sytuacja Oliwki :( Oczywiście włączył się strach przed prenatalnymi i tak jak się cieszyłam to teraz pojadę ze strachem i obawą. Stresuje się też że mały rzadko daje o sobie znać. Chwilkę pokopie albo się powierci rano, moment w ciągu dnia i wieczorem też tylko troszkę. A jak jest u Was?

Cześć dziewczyny. Ja już też nie śpię. Dzisiaj mam gości bo mój Kacper ma 3 latka. Co do magnezu ja też biorę cały czas 3 razy 1 i w witaminach trochę mam i do tej pory było ok a teraz czasami mnie skurcz w nogę zlapie. Niestety przyoadlosc 3 trymestru im wieksza ciąża tym dzieciaki więcej ciągną od nas wszystkiego

Wszystkiego naj dla synka[emoji7]

Cześć dziewczynki...

Apropos łydek to ja przed chwila się obudziłam i wstałam do łazienki i ledwo doszłam..... ale codziennie robimy po klika km, wiec czuje jakbym zamiast łydek miała kamienie.

Miłej niedzieli...

Otoz to tez zwalam ti na ruch codzienny z Nicole
Ale prawda to doleglowosc ciazy z tym ze z Nicole nie mialam nic tych lydek skurczy

@kinga30 wszystkiego najlepszego dla synka :)
@olaaa7 ja mam tak że dziś rano była aktywna teraz zjadłam śniadanko i cisza chyba śpi, już mnie tak nie kopie tylko czyje takie rozpychanie,pewnie już coraz większe te nasze dzieciaczki i mało mają miejsca ;)
Ja też 7 Maja prenetalne i obawa,o cukrzycę czy nie zaszkodzilam dzidzi bo niby staram sie naprawde jesc racjonalnie to od czasu do czasu cukier mi po kanapkach z zytniego skioczy do 150-160 ale dietetyczka mówiła że oki i te jednorazowe mogą być oby nie za dużo !ale i tak strach jest
Mnie też sytuacjia Oliwki przygnebila,jak ciężko musi jej teraz być i oczywiście strach ,
Myślę cały czas o niej biedna

Dzień dobry, czytam ale jaka brak czasu na odpisywanie. Wczoraj zaczęłam prac ubranka, wydawało mi sie że nie ma tego dużo a wyjdą 3 pralki. Jakoś dobiła mnie sytuacja Oliwki :( Oczywiście włączył się strach przed prenatalnymi i tak jak się cieszyłam to teraz pojadę ze strachem i obawą. Stresuje się też że mały rzadko daje o sobie znać. Chwilkę pokopie albo się powierci rano, moment w ciągu dnia i wieczorem też tylko troszkę. A jak jest u Was?
Powiem Ci, że mam podobnie. W Piątek idę do nowego gin, więc każe mu posprawdzac dziecko porządnie od nowa. 22 maja mam echo.serca i zejdę na zawal. Jak się nie bałam, bo lekarz mowil, że ze względu na cukrzycę mi przysługuje i tylko chce sprawdzić, tak teraz tylko o tym myślę.

hej !
w mojej glowie tez ciagle oliwka i jej maluszek... ech ...
ja od lat mam klopot z magnezem ,mam klopot z przyswajaniem , juz probowalam wszelkich ,takze do kapieli i dezodorantu. Biore 3 rozne , wapn i roznie bywa:D czasem tak wymecza ,ze potem mam jakby zakwasy ....
ja sie zastanawiam wlasnie czy nie ruszyc na merkato ,czasem fajne rzeczy moznaupolowac dla maluszkow a skoro moge chodzic ....
teraz sie zastanawiam co komuniami u szwagrow , bo to 100km stad no i wiadomo tamse nie poloze ...wiec troszeczke meczaco moze byc :oops: A maz ma opory zostwic mnie i jechac ...

@kinga30 wszystkiego najlepszego dla synka :)
@olaaa7 ja mam tak że dziś rano była aktywna teraz zjadłam śniadanko i cisza chyba śpi, już mnie tak nie kopie tylko czyje takie rozpychanie,pewnie już coraz większe te nasze dzieciaczki i mało mają miejsca ;)
Ja też 7 Maja prenetalne i obawa,o cukrzycę czy nie zaszkodzilam dzidzi bo niby staram sie naprawde jesc racjonalnie to od czasu do czasu cukier mi po kanapkach z zytniego skioczy do 150-160 ale dietetyczka mówiła że oki i te jednorazowe mogą być oby nie za dużo !ale i tak strach jest
Mnie też sytuacjia Oliwki przygnebila,jak ciężko musi jej teraz być i oczywiście strach ,
Myślę cały czas o niej biedna
tyle biegamy po lekarzach , bdamy ,zeby potem takie niespodzianki ? w glowie sie nie miesci ...
ja robilam i amniopunkcje ...

reklama
Cześć dziewczyny. Ja już też nie śpię. Dzisiaj mam gości bo mój Kacper ma 3 latka. Co do magnezu ja też biorę cały czas 3 razy 1 i w witaminach trochę mam i do tej pory było ok a teraz czasami mnie skurcz w nogę zlapie. Niestety przyoadlosc 3 trymestru im wieksza ciąża tym dzieciaki więcej ciągną od nas wszystkiego
3 latka od ostatniego porodu ,rocznica !
zdrowka dla Ciebie i synka !

Do góry