reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Juz malo zostalo potem sie rzucisz na meza[emoji13]

Drugi trymestr byl ok odkad trzeci to stop u mnie jest

Z Nicole cale 9 mscy stop musial byc[emoji85]
Moje libido wysoko, ale zakaz od listopada do porodu, potem połóg, więc... Biedny O :(

Ale potrzeba bliskości itd nawet bardziej niż przed ciążą... Zawsze byłam przytulasem, ale teraz to już na maxa... [emoji15] Na szczęście O zdecydowanie z tych bardziej czułych (ciekawe po kim, bo na pewno nie po mojej teściowej... [emoji23]), więc chociaż mnie przytula i całuje ile się da... [emoji6][emoji7]

@oliwka11 kocha myślę że dobrze by zrobiła rozmowa z psychologiem ! Bardzo ciężki czas dla Was ! Tak bardzo mi przykro :(
Ojjj i dopiero 7 Maja ,wszystko dlatego że długi weekend i pewnie brak lekarzy ,wszyscy na urlopach !
Pisz do Nas ,zal,!

reklama
Do góry