reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mój chrześniak też tak kopał dzień i noc, potem budził się w nocy co pół godziny gdzieś do półtorej roku, siostra wyglądała jak zombie. Teraz ma 2,5 roku i straszny dzikus nie można za nim nadążyć :)
Moje w brzuchu bardzo ruchliwe, i po porodzie też lekko nie było ale tak do roku potem mi się dzieci grzeczne zrobiły☺️

3 latka od ostatniego porodu ,rocznica !
zdrowka dla Ciebie i synka !

Właśnie, nie pomyslałam ze tak naprawdę to rocznica Kingi! Wszystkiego naj :)

Co do komunii to my teoretycznie tez mieliśmy lecieć na komunie do Ischii, ale jest 13, niby nie taka duża różnica ale jednak kolejne 2 tyg wiec odmówiliśmy. A ty właśnie przemyśl jak będzie pod względem komfortu... jak usiądą i zaczną jeść i pic to raczej szybko nie skończą ;)

Ja też jestem teraz bardziej zmęczona. Dzisiaj od rana się więcej poruszałam to już 4 razy się macica postawiła brzuch jak kamień w tym 2 bolesne, 2 znośne. Ale moja wina bo mąż chciał ubrać synka to mu nie kazałam bo miałam plan jak go ubrac dzisiaj i koniecznie musiałam to zrobić sama

Dzień dobry, czytam ale jaka brak czasu na odpisywanie. Wczoraj zaczęłam prac ubranka, wydawało mi sie że nie ma tego dużo a wyjdą 3 pralki. Jakoś dobiła mnie sytuacja Oliwki :( Oczywiście włączył się strach przed prenatalnymi i tak jak się cieszyłam to teraz pojadę ze strachem i obawą. Stresuje się też że mały rzadko daje o sobie znać. Chwilkę pokopie albo się powierci rano, moment w ciągu dnia i wieczorem też tylko troszkę. A jak jest u Was?
Z tego co pamiętam,Ty też masz łożysko z przodu? U mnie ostatnie dwa dni czułam kilka kopniakow i tyle.Dziś już więcej, ale bardziej takie rozpieranie niż spektakularne ruchy.Przecież te dzieciaczki też muszą kiedyś spać:)

reklama
Z tego co pamiętam,Ty też masz łożysko z przodu? U mnie ostatnie dwa dni czułam kilka kopniakow i tyle.Dziś już więcej, ale bardziej takie rozpieranie niż spektakularne ruchy.Przecież te dzieciaczki też muszą kiedyś spać:)
Moja akurat z tych co kopią duzo i czesto. Wczoraj to tak dawala, że cały brzuch aż skakał. Dzisiaj policzyłam ruchy w 10 minut. W środę przyjdzie położna to znowu posłuchamy serduszka ☺️

Do góry