reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Moje libido wysoko, ale zakaz od listopada do porodu, potem połóg, więc... Biedny O :(

Ale potrzeba bliskości itd nawet bardziej niż przed ciążą... Zawsze byłam przytulasem, ale teraz to już na maxa... [emoji15] Na szczęście O zdecydowanie z tych bardziej czułych (ciekawe po kim, bo na pewno nie po mojej teściowej... [emoji23]), więc chociaż mnie przytula i całuje ile się da... [emoji6][emoji7]

Boscheeeee mnie normalnie jakos drazni przytulanie
Bola mnie plecy nogi nie cgce nic tylko masaz stop [emoji85][emoji23]co wieczor
Ale ogolnie ze mnie sexoholik [emoji23][emoji23][emoji23]

Dzień dobry, czytam ale jaka brak czasu na odpisywanie. Wczoraj zaczęłam prac ubranka, wydawało mi sie że nie ma tego dużo a wyjdą 3 pralki. Jakoś dobiła mnie sytuacja Oliwki :( Oczywiście włączył się strach przed prenatalnymi i tak jak się cieszyłam to teraz pojadę ze strachem i obawą. Stresuje się też że mały rzadko daje o sobie znać. Chwilkę pokopie albo się powierci rano, moment w ciągu dnia i wieczorem też tylko troszkę. A jak jest u Was?

Cześć dziewczyny. Ja już też nie śpię. Dzisiaj mam gości bo mój Kacper ma 3 latka. Co do magnezu ja też biorę cały czas 3 razy 1 i w witaminach trochę mam i do tej pory było ok a teraz czasami mnie skurcz w nogę zlapie. Niestety przyoadlosc 3 trymestru im wieksza ciąża tym dzieciaki więcej ciągną od nas wszystkiego

Wszystkiego naj dla synka[emoji7]

Cześć dziewczynki...

Apropos łydek to ja przed chwila się obudziłam i wstałam do łazienki i ledwo doszłam..... ale codziennie robimy po klika km, wiec czuje jakbym zamiast łydek miała kamienie.

Miłej niedzieli...

Otoz to tez zwalam ti na ruch codzienny z Nicole
Ale prawda to doleglowosc ciazy z tym ze z Nicole nie mialam nic tych lydek skurczy

@kinga30 wszystkiego najlepszego dla synka :)
@olaaa7 ja mam tak że dziś rano była aktywna teraz zjadłam śniadanko i cisza chyba śpi, już mnie tak nie kopie tylko czyje takie rozpychanie,pewnie już coraz większe te nasze dzieciaczki i mało mają miejsca ;)
Ja też 7 Maja prenetalne i obawa,o cukrzycę czy nie zaszkodzilam dzidzi bo niby staram sie naprawde jesc racjonalnie to od czasu do czasu cukier mi po kanapkach z zytniego skioczy do 150-160 ale dietetyczka mówiła że oki i te jednorazowe mogą być oby nie za dużo !ale i tak strach jest
Mnie też sytuacjia Oliwki przygnebila,jak ciężko musi jej teraz być i oczywiście strach ,
Myślę cały czas o niej biedna

Dzień dobry, czytam ale jaka brak czasu na odpisywanie. Wczoraj zaczęłam prac ubranka, wydawało mi sie że nie ma tego dużo a wyjdą 3 pralki. Jakoś dobiła mnie sytuacja Oliwki :( Oczywiście włączył się strach przed prenatalnymi i tak jak się cieszyłam to teraz pojadę ze strachem i obawą. Stresuje się też że mały rzadko daje o sobie znać. Chwilkę pokopie albo się powierci rano, moment w ciągu dnia i wieczorem też tylko troszkę. A jak jest u Was?
Powiem Ci, że mam podobnie. W Piątek idę do nowego gin, więc każe mu posprawdzac dziecko porządnie od nowa. 22 maja mam echo.serca i zejdę na zawal. Jak się nie bałam, bo lekarz mowil, że ze względu na cukrzycę mi przysługuje i tylko chce sprawdzić, tak teraz tylko o tym myślę.

hej !
w mojej glowie tez ciagle oliwka i jej maluszek... ech ...
ja od lat mam klopot z magnezem ,mam klopot z przyswajaniem , juz probowalam wszelkich ,takze do kapieli i dezodorantu. Biore 3 rozne , wapn i roznie bywa:D czasem tak wymecza ,ze potem mam jakby zakwasy ....
ja sie zastanawiam wlasnie czy nie ruszyc na merkato ,czasem fajne rzeczy moznaupolowac dla maluszkow a skoro moge chodzic ....
teraz sie zastanawiam co komuniami u szwagrow , bo to 100km stad no i wiadomo tamse nie poloze ...wiec troszeczke meczaco moze byc :oops: A maz ma opory zostwic mnie i jechac ...

@kinga30 wszystkiego najlepszego dla synka :)
@olaaa7 ja mam tak że dziś rano była aktywna teraz zjadłam śniadanko i cisza chyba śpi, już mnie tak nie kopie tylko czyje takie rozpychanie,pewnie już coraz większe te nasze dzieciaczki i mało mają miejsca ;)
Ja też 7 Maja prenetalne i obawa,o cukrzycę czy nie zaszkodzilam dzidzi bo niby staram sie naprawde jesc racjonalnie to od czasu do czasu cukier mi po kanapkach z zytniego skioczy do 150-160 ale dietetyczka mówiła że oki i te jednorazowe mogą być oby nie za dużo !ale i tak strach jest
Mnie też sytuacjia Oliwki przygnebila,jak ciężko musi jej teraz być i oczywiście strach ,
Myślę cały czas o niej biedna
tyle biegamy po lekarzach , bdamy ,zeby potem takie niespodzianki ? w glowie sie nie miesci ...
ja robilam i amniopunkcje ...

reklama
Cześć dziewczyny. Ja już też nie śpię. Dzisiaj mam gości bo mój Kacper ma 3 latka. Co do magnezu ja też biorę cały czas 3 razy 1 i w witaminach trochę mam i do tej pory było ok a teraz czasami mnie skurcz w nogę zlapie. Niestety przyoadlosc 3 trymestru im wieksza ciąża tym dzieciaki więcej ciągną od nas wszystkiego
3 latka od ostatniego porodu ,rocznica !
zdrowka dla Ciebie i synka !

Do góry