reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie też ciągnie żeby coś porobila takiego cięższego ,ogodek miałam sobie w tym roku u siebie robić ale dałam spokój ,jesCze nas moja mama zaooatrzy w ogóreczki buraczki marchewkę świeża pietruszka koperek zioła itp.. uwielbiam ,a w przyszłym to już napewno chce tu na nowym ;)
A jak narazie muszę się powoli wziasc za to pranie ciuszkow ;) i zmobilizować i pozamawiac resztę czego mi brakuje ! Niby mało zostało ale jescze tego jest !
Aga a ty gdzie już się zbierasz ? 6 godzina jest ;)
Ja wykorzystuje bo młody śpi i leże ;)

reklama
@Aga_Mama i u mnie też zdarzaja się takie bóle, od razu strach ;/ tłumacze sobie że przecież teraz nasze dzieciaczki szybko rosną i musi tam zakluc tu zaboleć,mam nadzieję że dobrze sobie tłumacze i nic złego się nie dzieje !

Cześć dziewczyny. Ja już też nie śpię. Dzisiaj mam gości bo mój Kacper ma 3 latka. Co do magnezu ja też biorę cały czas 3 razy 1 i w witaminach trochę mam i do tej pory było ok a teraz czasami mnie skurcz w nogę zlapie. Niestety przyoadlosc 3 trymestru im wieksza ciąża tym dzieciaki więcej ciągną od nas wszystkiego

Mnie też ciągnie żeby coś porobila takiego cięższego ,ogodek miałam sobie w tym roku u siebie robić ale dałam spokój ,jesCze nas moja mama zaooatrzy w ogóreczki buraczki marchewkę świeża pietruszka koperek zioła itp.. uwielbiam ,a w przyszłym to już napewno chce tu na nowym ;)
A jak narazie muszę się powoli wziasc za to pranie ciuszkow ;) i zmobilizować i pozamawiac resztę czego mi brakuje ! Niby mało zostało ale jescze tego jest !
Zbieram się, zbieram ;) owsianka zjedzona, koty ogarnięte itd, i jesteśmy w drodze na giełdę warzywną - co jakiś czas trzeba ;)
Giełda hurtowa, więc po prostu worki od rolników [emoji16]
Wszystko to, czego dużo idzie, cebula, czosnek, często większość warzyw korzeniowych, i co ciekawego akurat ktoś ma ;)

A że my codziennie wstajemy o 5, to wstawanie nie jest problem ;)

Dziewczyny wracam do domu...mam skierowanie na bielanski na jutro bo mam bardzo duzo plynu. Waga jest pewna i to ze dzieci z nia zyja mc do roku....ale u nas duza wada serca wiec moga byc godziny. Jest jeszcze problem z pepowina bo jest dwunaczyniowa. Duzoooo tego szpakowate stopki. Siedze i wyje....D tez. Jakos jedziemy do domu...trzeba sie ogarnac bo dzieciaki czekaja. Ale najgorsze to ze nic da sie zrobic.....a wynik badan to jedynie potwierdzenie i szybsze rozwiazanie ciazy i jie ratowanie Filipka!
Tak mi przykro, brak słów.... :-(

A co do porobienia w ogródku itd, to:
Niespodziewanie rozsadza cię energia? Być może odczuwasz tzw. instynkt wicia gniazda. Wiele przyszłych mam nagle postanawia wyszorować okna i podłogi, poprzestawiać meble... Jeśli nie chcesz, by to szaleństwo skończyło się przedwcześnie na porodówce, lepiej zagoń do pracy bliskich
;)

reklama
Do góry