reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie też ciągnie żeby coś porobila takiego cięższego ,ogodek miałam sobie w tym roku u siebie robić ale dałam spokój ,jesCze nas moja mama zaooatrzy w ogóreczki buraczki marchewkę świeża pietruszka koperek zioła itp.. uwielbiam ,a w przyszłym to już napewno chce tu na nowym ;)
A jak narazie muszę się powoli wziasc za to pranie ciuszkow ;) i zmobilizować i pozamawiac resztę czego mi brakuje ! Niby mało zostało ale jescze tego jest !
Aga a ty gdzie już się zbierasz ? 6 godzina jest ;)
Ja wykorzystuje bo młody śpi i leże ;)

reklama
@Aga_Mama i u mnie też zdarzaja się takie bóle, od razu strach ;/ tłumacze sobie że przecież teraz nasze dzieciaczki szybko rosną i musi tam zakluc tu zaboleć,mam nadzieję że dobrze sobie tłumacze i nic złego się nie dzieje !

Cześć dziewczyny. Ja już też nie śpię. Dzisiaj mam gości bo mój Kacper ma 3 latka. Co do magnezu ja też biorę cały czas 3 razy 1 i w witaminach trochę mam i do tej pory było ok a teraz czasami mnie skurcz w nogę zlapie. Niestety przyoadlosc 3 trymestru im wieksza ciąża tym dzieciaki więcej ciągną od nas wszystkiego

Mnie też ciągnie żeby coś porobila takiego cięższego ,ogodek miałam sobie w tym roku u siebie robić ale dałam spokój ,jesCze nas moja mama zaooatrzy w ogóreczki buraczki marchewkę świeża pietruszka koperek zioła itp.. uwielbiam ,a w przyszłym to już napewno chce tu na nowym ;)
A jak narazie muszę się powoli wziasc za to pranie ciuszkow ;) i zmobilizować i pozamawiac resztę czego mi brakuje ! Niby mało zostało ale jescze tego jest !
Zbieram się, zbieram ;) owsianka zjedzona, koty ogarnięte itd, i jesteśmy w drodze na giełdę warzywną - co jakiś czas trzeba ;)
Giełda hurtowa, więc po prostu worki od rolników [emoji16]
Wszystko to, czego dużo idzie, cebula, czosnek, często większość warzyw korzeniowych, i co ciekawego akurat ktoś ma ;)

A że my codziennie wstajemy o 5, to wstawanie nie jest problem ;)

Dziewczyny wracam do domu...mam skierowanie na bielanski na jutro bo mam bardzo duzo plynu. Waga jest pewna i to ze dzieci z nia zyja mc do roku....ale u nas duza wada serca wiec moga byc godziny. Jest jeszcze problem z pepowina bo jest dwunaczyniowa. Duzoooo tego szpakowate stopki. Siedze i wyje....D tez. Jakos jedziemy do domu...trzeba sie ogarnac bo dzieciaki czekaja. Ale najgorsze to ze nic da sie zrobic.....a wynik badan to jedynie potwierdzenie i szybsze rozwiazanie ciazy i jie ratowanie Filipka!
Tak mi przykro, brak słów.... :-(

A co do porobienia w ogródku itd, to:
Niespodziewanie rozsadza cię energia? Być może odczuwasz tzw. instynkt wicia gniazda. Wiele przyszłych mam nagle postanawia wyszorować okna i podłogi, poprzestawiać meble... Jeśli nie chcesz, by to szaleństwo skończyło się przedwcześnie na porodówce, lepiej zagoń do pracy bliskich
;)

reklama
Do góry