reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ciekawa jestem teraz w środę jaka wyjdzie waga to bedzie skonczony 28 tydzień. Mam nadzieję, że dziecko tez jest duże a nie tylko moje rozmiary☺️ bo już mi się 3 osoba pytała czy mam termin na kwiecień

Moj mial 850 g w 25 tyg,wiec u Ciebie Agatka pewnie kolo 1100-1200 g moze?

Tak koło 1 kg ale ja tam wcześniej pisałam że to były pięcioraczki i każda miała coś koło 500 600 gram

U Nas ratuja juz malenstwa od 600 g ale jakie beda mialy zycie jak przezyja to trudno powiedziec

Moj mial 850 g w 25 tyg,wiec u Ciebie Agatka pewnie kolo 1100-1200 g moze?

U Nas ratuja juz malenstwa od 600 g ale jakie beda mialy zycie jak przezyja to trudno powiedziec
Zobaczymy mysle, że już ponad 1kg powinna mieć przez 3 tygodnie. Na pewno jest większa bo już tak nie przeskakuje tylko glowka jest na dole ewentualnie przekręci się w bok czyli podejrzewam, że już miejsca mniej. Bo tak to mi skakala w tą i z powrotem, i dzisiaj np wyraznie czułam, że mnie nozka dotyka☺️

Ale że...? Dawaj bo wiesz ja też mam tą ciążę taka zagrożona i się boje ,a po którym tyg z doświadczeń dzieci w miarę wychodzą na prostą ? Wiem że ciężkie pytanie bo nieraz donoszone i ciężko na początku z nimi

Mija szwagierka ur w 30 tyg mała miała 1 kg jest zdrowa nie ma żadnych wad rozwija się prawidłowo do pierwszego roku życia jedynie był widać różnice tych 3 mieisecy w wyglądzie potem nadrobiła
Teraz kumpela 17.04 urodziła w 36 tyg mały 3200g 10 punktów
Chyba nie ma reguły

reklama
Onaszczesliwa nie płacz to nie pomoże poczekaj na męża i jedz na IP
Może mały cię gdzieś uciska stad ten bol będzie dobrze napisz potem

Do góry