reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A poza tym co Ty sie tak vzepilas tego swojego dziecka, ze na pewno wczesniak? Po pierwsze 36tc to nie to samo co 28tc, a poza tym tym razem zamierzasz donosic do terminu, prawda?[emoji3]
No tak wiem ,ale już poszło mi wszystko na Głowę ,( czyt .mam zryty łeb) coraz więcej myślę może to dlatego ech...
Kłuje mnie w pochwie dzisiaj i już panika ..
Ale koniec nie ma co ,trzeba dotrwać do 37 takie podejście mam sobie teraz do głowy wbić !

reklama
Ja jestem zdania, ze jak sie prawidlowo bierze i wie co moze oslabic dzialanie to nie ma szans[emoji6] Tyle lat bralam, nie raz zdarzylo sie zapomniec i nic sie nie wydarzylo. A jak chcialam zajsc to 3 razy w pietwszym cyklu[emoji4]
ona zapierwszym razem wrecz meza podejrzewala ,ze schowal czy cos bo nie zapomniala,nie chorowala ,nie wymiotowala a jednak ... za drugim razem podobnie ... ona bardzooo nie chciala dziecka te, nie wiem czy poronila czy .... wierz mi ,zadna metoda nie jest na100 % niestety ;) pewnie , ze szanse minimalne ale jednak niektorzy sie zalapuja :D

reklama
Do góry