reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ciekawa jestem teraz w środę jaka wyjdzie waga to bedzie skonczony 28 tydzień. Mam nadzieję, że dziecko tez jest duże a nie tylko moje rozmiary☺️ bo już mi się 3 osoba pytała czy mam termin na kwiecień

Moj mial 850 g w 25 tyg,wiec u Ciebie Agatka pewnie kolo 1100-1200 g moze?

Tak koło 1 kg ale ja tam wcześniej pisałam że to były pięcioraczki i każda miała coś koło 500 600 gram

U Nas ratuja juz malenstwa od 600 g ale jakie beda mialy zycie jak przezyja to trudno powiedziec

Moj mial 850 g w 25 tyg,wiec u Ciebie Agatka pewnie kolo 1100-1200 g moze?

U Nas ratuja juz malenstwa od 600 g ale jakie beda mialy zycie jak przezyja to trudno powiedziec
Zobaczymy mysle, że już ponad 1kg powinna mieć przez 3 tygodnie. Na pewno jest większa bo już tak nie przeskakuje tylko glowka jest na dole ewentualnie przekręci się w bok czyli podejrzewam, że już miejsca mniej. Bo tak to mi skakala w tą i z powrotem, i dzisiaj np wyraznie czułam, że mnie nozka dotyka☺️

Ale że...? Dawaj bo wiesz ja też mam tą ciążę taka zagrożona i się boje ,a po którym tyg z doświadczeń dzieci w miarę wychodzą na prostą ? Wiem że ciężkie pytanie bo nieraz donoszone i ciężko na początku z nimi

Mija szwagierka ur w 30 tyg mała miała 1 kg jest zdrowa nie ma żadnych wad rozwija się prawidłowo do pierwszego roku życia jedynie był widać różnice tych 3 mieisecy w wyglądzie potem nadrobiła
Teraz kumpela 17.04 urodziła w 36 tyg mały 3200g 10 punktów
Chyba nie ma reguły

reklama
Onaszczesliwa nie płacz to nie pomoże poczekaj na męża i jedz na IP
Może mały cię gdzieś uciska stad ten bol będzie dobrze napisz potem

Do góry