reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny u mnie znów cyrki myślałam że nie dam rady wyjść z pod prysznica tak mnie boli wzięłam nospe magnez ale nic niepomaga a brzuch się napina, czekam na mojego i chyba pojadę na ip [emoji25]
Matko kochana no cos ty a tak juz sie ladnie wyciszylo,ale w twojej sytuacji lepiej jechac na ip. Kochana niech sprawdza czy szyjka trzyma.

reklama
No serio. Fakt czuję się ciężko bo ja ogolnie szczupła to czuje, ze przytyłam już teraz, no i kg już też sporo poszło ja wysoka to trochę inaczej się rozklada ale przez ostatnie tak dwa tygodnie to widać różnicę
No dobra, ale co ja mam powiedziec w takim razie? No ludzie to juz przesadzaja. Ze mnie podejzewaja o termin na maj czerwiec to rozumiem, ale u Ciebie?

Ciekawa jestem teraz w środę jaka wyjdzie waga to bedzie skonczony 28 tydzień. Mam nadzieję, że dziecko tez jest duże a nie tylko moje rozmiary[emoji5] bo już mi się 3 osoba pytała czy mam termin na kwiecień
Ja jak mowilam ze na poczatek lipca a maja ciac w czerwcu......to oczy i ze prawie nic nie widac. Ale ja sie czuje jak slon i widac roznice...chyba najbardziej mnie wypycha w tej ciazy.

No dobra, ale co ja mam powiedziec w takim razie? No ludzie to juz przesadzaja. Ze mnie podejzewaja o termin na maj czerwiec to rozumiem, ale u Ciebie?
I Ciebie to by mówili, że już przenosiłas☺️ ludzie lubią przesadzac. A najlepiej dzisiaj moja mama idziemy i idzie sąsiadka w ciąży ale początek 3,4 miesiąc a mama do mnie zobacz jak ona wygląda mały brzuszek reszta szczuplutka hahahaha a ja mowie no masz porownanie

I Ciebie to by mówili, że już przenosiłas[emoji5] ludzie lubią przesadzac. A najlepiej dzisiaj moja mama idziemy i idzie sąsiadka w ciąży ale początek 3,4 miesiąc a mama do mnie zobacz jak ona wygląda mały brzuszek reszta szczuplutka hahahaha a ja mowie no masz porownanie
Super porównanie sobie znalazła, nie ma co... [emoji23] [emoji52]

Ja jak mowilam ze na poczatek lipca a maja ciac w czerwcu......to oczy i ze prawie nic nie widac. Ale ja sie czuje jak slon i widac roznice...chyba najbardziej mnie wypycha w tej ciazy.
Ja do tej pory jestem pełna podziwu ,jak tam wszystko w środku ładnie się przesunęło i chowa dzidziusia że masz taki mały brzuszek ;)

kinga moze porownuja do porzednich ciaz ,w kazdej kolejnej brzuch zwykle wiekszy ;)
w kazdym razie nie ma sie czym przejmowac , bylby maly to by bylo,ze pewnie dziecko glodzisz ...

reklama
Każda z nas ma inną figure i mysle, że każdej tez inne kg ciąża i każda inaczej tyje bo jednym idzie bardziej w brzuch innym tak jak mi np w tyłek tez

Do góry