reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nadrabiam Was od trzech godzin. ;) i ze ja wcześniej nie przeczytałam tego co Jolka napisala, by nie pić pokrzywy na noc :/ a tak btw, to jak to Dziewczyny pisalyscie z tą pokrzywa? Trzy razy w tygodniu?

I jeszcze mój czterolatek sie rozkaszlal od wczoraj :/ u niego kaszel= wymioty, bo naciaga go za każdym razem. Więc pewnie ma tydzień w domu, więc kolejny tydzień sobie nie nadrobie spania do południa i będę chodzic jak zombie :/
U nas też tak zawsze było kaszel to od razu wymioty, gardlo wymioty:/

reklama
Nie wiem jak z nosidełkami ale ja kupiła mojej Marcelinie jak miała 8 miesięcy fotelik ten następny do 36 kg i tam jest opcja ułożenia do pozycji leżącej półleżącej i siedzącej super sprawa bo my często do Waway do teściów jeździliśmy wiec Ok 5 godz trasy wiadomo ze przespała główka nie latała i miała wygodnie
Zbieram się zarejestrować do lekarza gardło dalej boli cholernie pluje glutami które spływają z nosa porażka ...

Onaszczesliwa nie wiem kiedy chcecie pierwszy raz wziasc małego do pl ale moja w tym foteliku zaczęła jeździć jak miała 8 mieisecy btw umiała siedzieć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hellooooo witamy sie w zaczetym 29 tyg juuuupi.
e49b6e3871bf07497fab1088986ce9c6.jpg
2a4a3b4f9309f3e5b39a863ba0b6aa88.jpg
66c6acdd100c599d0a5fc1bb785c6c05.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się w ostatnim dniu 27 tygodnia :D Cały weekend nie było mnie na forum i miałam trochę do nadrobienia (834 posty}. Witam nową mamusie :) Weekend przeleciał tak szybko, że nawet nie wiem kiedy :) Pogoda piękna, więc trzeba było skorzystać :) Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]

Ja ważę równo 90 kg.... A mam 170. Zaczynalam z wagą 79
To mamy dokładnie tyle samo na + :p

Hellooooo witamy sie w zaczetym 29 tyg juuuupi.
e49b6e3871bf07497fab1088986ce9c6.jpg
2a4a3b4f9309f3e5b39a863ba0b6aa88.jpg
66c6acdd100c599d0a5fc1bb785c6c05.jpg

Gdzie Ty masz ten brzuch? :D Pięknie wyglądasz [emoji6]

Witam się w ostatnim dniu 27 tygodnia :D Cały weekend nie było mnie na forum i miałam trochę do nadrobienia (834 posty}. Witam nową mamusie :) Weekend przeleciał tak szybko, że nawet nie wiem kiedy :) Pogoda piękna, więc trzeba było skorzystać :) Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]

To mamy dokładnie tyle samo na + [emoji14]

Gdzie Ty masz ten brzuch? :D Pięknie wyglądasz [emoji6]
Glowe ucielam....hahahaha bo mam opuchnieta a musze zaraz jechac do laboratorium badania zrobic. Wczoraj zjadlam marchewke z rosolu i chyba to skutek skoku cukru i opuchniec. Przynajmniej tak mi pisala kumpela ktora miala diete cukrzycowa.
Fajnie ze weekend udany

reklama
Hej, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty dajcie znać ile te nasze dzieciaczki już podrosły ;)
Ja w środę i już przeżywam ;/
Ale licząc do 37 tyg i spotkań co dwa tyg to takich wizyt będzie jeszcze trochę ;/
To wizytujemy razem. Tez mam w srode bardziej pod wzgledem badan ale juz sie martwie. Teraz to juz blizej jak dalej do porodu.

Do góry