reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jakiś chyba jest. Nie wiem czy właśnie kiddy, ale nie jestem pewna.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Zamontowany do bazy normalnie się rozkłada [emoji4] fakt, jest dość ciężki ale ja i tak nie mam prawa jazdy więc zawsze będzie nosił go mąż [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
Nadrabiam Was od trzech godzin. ;) i ze ja wcześniej nie przeczytałam tego co Jolka napisala, by nie pić pokrzywy na noc :/ a tak btw, to jak to Dziewczyny pisalyscie z tą pokrzywa? Trzy razy w tygodniu?

I jeszcze mój czterolatek sie rozkaszlal od wczoraj :/ u niego kaszel= wymioty, bo naciaga go za każdym razem. Więc pewnie ma tydzień w domu, więc kolejny tydzień sobie nie nadrobie spania do południa i będę chodzic jak zombie :/

Nadrabiam Was od trzech godzin. ;) i ze ja wcześniej nie przeczytałam tego co Jolka napisala, by nie pić pokrzywy na noc :/ a tak btw, to jak to Dziewczyny pisalyscie z tą pokrzywa? Trzy razy w tygodniu?

I jeszcze mój czterolatek sie rozkaszlal od wczoraj :/ u niego kaszel= wymioty, bo naciaga go za każdym razem. Więc pewnie ma tydzień w domu, więc kolejny tydzień sobie nie nadrobie spania do południa i będę chodzic jak zombie :/
Pokrzywa bezpiecznie 3 razy w tygodniu. Choć są różne szkoły i ostatnio widziałam że niby można codziennie ale ja byłabym ostrożna.
Współczuję infekcji u małego. Moja ma znowu tak że jak tylko złapie katar to od razu w gardło jej idzie.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, Kiddy Pro Evolution 2 + baza. Głównie o taki mi chodziło jakbyśmy planowali jechać z małym do Serbii. Żeby nie siedział taki wygięty całą drogę. Zawsze to oprócz przerw jakaś zmiana pozycji.

Tu masz opis:
Link do: Nosidełko kiddy Evolution Pro 2: Kiddy

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Ale nawet kiddy można rozkładać tylko poza samochodem. Nawet w tym opisie jest takie sformułowanie. Niestety. Sama o nim myślałam ale Pan w sklepie nas uświadomił że w czasie jazdy się go nie rozkłada.

Pokrzywa bezpiecznie 3 razy w tygodniu. Choć są różne szkoły i ostatnio widziałam że niby można codziennie ale ja byłabym ostrożna.
Współczuję infekcji u małego. Moja ma znowu tak że jak tylko złapie katar to od razu w gardło jej idzie.

Temu tez chyba do gardla leci. Człowiek taki zmęczony, a tu co chwile słyszę z drugiego pokoju "mama śpiki", i trzeba lecieć wycierac, z zacisnietymi zebami by nie przyklnac przypadkowo, ze sam se może wytrzeć.

Co do pokrzywy, to mam w tej ciąży obsesje na punkcie picia wody, i boje się tego opuchniecia strasznie, bo juz jestem przy kości, ale musze sie chybs spytac lekarki jak to sie ma dla mnie, skoro w obu poprzednich ciazach miałam dość duze malowodzie pod koniec ciąży.

Wspolczuje choroby mlodego. Moja wlasnie wraca do przedszkola. Oby na dluzej!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Ale nawet kiddy można rozkładać tylko poza samochodem. Nawet w tym opisie jest takie sformułowanie. Niestety. Sama o nim myślałam ale Pan w sklepie nas uświadomił że w czasie jazdy się go nie rozkłada.

No wlasnie. W czasie jazdy chyba zadnego sie nie rozklada. Maja taka pozycje zeby byla bezpieczna.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry