reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nadrabiam Was od trzech godzin. ;) i ze ja wcześniej nie przeczytałam tego co Jolka napisala, by nie pić pokrzywy na noc :/ a tak btw, to jak to Dziewczyny pisalyscie z tą pokrzywa? Trzy razy w tygodniu?

I jeszcze mój czterolatek sie rozkaszlal od wczoraj :/ u niego kaszel= wymioty, bo naciaga go za każdym razem. Więc pewnie ma tydzień w domu, więc kolejny tydzień sobie nie nadrobie spania do południa i będę chodzic jak zombie :/
U nas też tak zawsze było kaszel to od razu wymioty, gardlo wymioty:/

reklama
Nie wiem jak z nosidełkami ale ja kupiła mojej Marcelinie jak miała 8 miesięcy fotelik ten następny do 36 kg i tam jest opcja ułożenia do pozycji leżącej półleżącej i siedzącej super sprawa bo my często do Waway do teściów jeździliśmy wiec Ok 5 godz trasy wiadomo ze przespała główka nie latała i miała wygodnie
Zbieram się zarejestrować do lekarza gardło dalej boli cholernie pluje glutami które spływają z nosa porażka ...

Onaszczesliwa nie wiem kiedy chcecie pierwszy raz wziasc małego do pl ale moja w tym foteliku zaczęła jeździć jak miała 8 mieisecy btw umiała siedzieć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hellooooo witamy sie w zaczetym 29 tyg juuuupi.
e49b6e3871bf07497fab1088986ce9c6.jpg
2a4a3b4f9309f3e5b39a863ba0b6aa88.jpg
66c6acdd100c599d0a5fc1bb785c6c05.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się w ostatnim dniu 27 tygodnia :D Cały weekend nie było mnie na forum i miałam trochę do nadrobienia (834 posty}. Witam nową mamusie :) Weekend przeleciał tak szybko, że nawet nie wiem kiedy :) Pogoda piękna, więc trzeba było skorzystać :) Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]

Ja ważę równo 90 kg.... A mam 170. Zaczynalam z wagą 79
To mamy dokładnie tyle samo na + :p

Hellooooo witamy sie w zaczetym 29 tyg juuuupi.
e49b6e3871bf07497fab1088986ce9c6.jpg
2a4a3b4f9309f3e5b39a863ba0b6aa88.jpg
66c6acdd100c599d0a5fc1bb785c6c05.jpg

Gdzie Ty masz ten brzuch? :D Pięknie wyglądasz [emoji6]

Witam się w ostatnim dniu 27 tygodnia :D Cały weekend nie było mnie na forum i miałam trochę do nadrobienia (834 posty}. Witam nową mamusie :) Weekend przeleciał tak szybko, że nawet nie wiem kiedy :) Pogoda piękna, więc trzeba było skorzystać :) Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]

To mamy dokładnie tyle samo na + [emoji14]

Gdzie Ty masz ten brzuch? :D Pięknie wyglądasz [emoji6]
Glowe ucielam....hahahaha bo mam opuchnieta a musze zaraz jechac do laboratorium badania zrobic. Wczoraj zjadlam marchewke z rosolu i chyba to skutek skoku cukru i opuchniec. Przynajmniej tak mi pisala kumpela ktora miala diete cukrzycowa.
Fajnie ze weekend udany

reklama
Hej, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty dajcie znać ile te nasze dzieciaczki już podrosły ;)
Ja w środę i już przeżywam ;/
Ale licząc do 37 tyg i spotkań co dwa tyg to takich wizyt będzie jeszcze trochę ;/
To wizytujemy razem. Tez mam w srode bardziej pod wzgledem badan ale juz sie martwie. Teraz to juz blizej jak dalej do porodu.

Do góry