Ja mam na plusie 4, ale co z tego jak przed ciążą miałam już 20 Liczę na to, że po ciąży jakoś to będzie, a mały ssak mi pomoże zrzucać kilogramyKochana dasz rade. Dokladnie tak jak poszesz zero wymowek. Pozniej bedziemy wzajemnie sie mobilizowac i wracac do formy. Ja mam 7 kg na plusie i powiem ci ze czuje roznice. Ale wiem ze jak bedzie maluch to szybko to zejdzie.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Powodzenia, trzymam kciuki, żeby jednak sprawnie to poszłoHej mamusie, przez parę dni będzie mnie mniej na forum, ten tydzień będzie ciężki i nie bardzo będę miała czas na pisanie
Będę się odzywała w wolnej chwili :* powodzenia dziś na wizytach, glukozach, badaniach :*
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Nonkatoja
Fanka BB :)
A tego najnowszego kiddy nie można rozkładać podczas jazdy??? To chyba był kiddy evoluna i-size. Choć mogę się mylić.Dokładnie też o tym napisałam. W samochodzie się ich nie rozkłada podczas jazdy.
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Nonkatoja
Polecasz jakieś hity kosmetyczne, bo też chyba się wybiorę. Albo zamówię online i pójdę odebrać.Lece do Rossmanna na promocję kosmetyków. Plus bycia dużą w ciazyójdę jak taran i zmiote wszystko po drodze [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
O a co daja? Ja wlasnie wyszlam z laboratorium i tez mam zamiar wstapiv kupic jakies kometyki dla malegoLece do Rossmanna na promocję kosmetyków. Plus bycia dużą w ciazyójdę jak taran i zmiote wszystko po drodze [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
olaaa7
To udanych zakupówLece do Rossmanna na promocję kosmetyków. Plus bycia dużą w ciazyójdę jak taran i zmiote wszystko po drodze [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Powiem ci ze mi szybko lecialo w dol przy kp. Po 6 mc wazylam mniej niz przed ciaza 47kg zle sie z tym czulam jadlam jak opentana a mlody sciagal. Karmilam 20 mcJa mam na plusie 4, ale co z tego jak przed ciążą miałam już 20 Liczę na to, że po ciąży jakoś to będzie, a mały ssak mi pomoże zrzucać kilogramy
Podziel się: