reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja już po nocce ...
po3 godz spania obudziłam się wzięłam znów syrop gardło boli na maxa
Pluje glutami .. pojadę z rana do pracy tylko na chwile zabiorę swoje rzeczy i jadę do lekarza biorę l4 bo nie doprowadzę się tak jak ost wole to wyleżeć
Jestem załamana normalnie znów chora w takie pogody w remoncie masakra ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj Ty to masz pecha. Zdrówka życzę.

p19u9n73qmdi42sb.png

reklama
Za wizytujące :)

hej, po weekendzie :)
Zrobiliśmy wczoraj 5 kilometrowy spacer i czułam się super :) zamówiłam sobie bluzę
i krótkie spodenki :) Wynik w laboratorium na szczęście się znalazł :) oglądaliśmy też wózki na internecie i coś się klaruje zobaczymy czy wstępne stanowisko utwierdzi się w sobotę jak na żywo będziemy oglądać.
https://c.allegroimg.com/s512/0310f8/1dc72551431098b37582ab8ae66c
https://e.allegroimg.com/s720/03bfc4/6ed0957d4ea8abaf3efae7d9302e
https://7.allegroimg.com/s1440/0301ed/0eb0ec9446be8d0d730ab581b077
Bardzo fajne te spodenki i bluza, pochwal się jak już dostaniesz :)

Zamontowany do bazy normalnie się rozkłada [emoji4] fakt, jest dość ciężki ale ja i tak nie mam prawa jazdy więc zawsze będzie nosił go mąż [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Bardziej chodzi o to czy producent dopuszcza jazdę z rozlozonym fotelikiem, czyli czy jak będzie rozłożony to czy nadal będzie bezpieczny. Ale nie zmienia to faktu, że jeśli ktoś jeździ w długie trasy to funkcja bardzo przydatna.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem jak z nosidełkami ale ja kupiła mojej Marcelinie jak miała 8 miesięcy fotelik ten następny do 36 kg i tam jest opcja ułożenia do pozycji leżącej półleżącej i siedzącej super sprawa bo my często do Waway do teściów jeździliśmy wiec Ok 5 godz trasy wiadomo ze przespała główka nie latała i miała wygodnie
Zbieram się zarejestrować do lekarza gardło dalej boli cholernie pluje glutami które spływają z nosa porażka ...

Onaszczesliwa nie wiem kiedy chcecie pierwszy raz wziasc małego do pl ale moja w tym foteliku zaczęła jeździć jak miała 8 mieisecy btw umiała siedzieć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Masakra z tymi chorobami oby lelarz cos ci dal i szybko przeszlo. Cieplo a ciebie lamie. Zdrowka.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Nigdy się nie mogę napatrzeć na Twoją figurę. I to w 4 ciąży! Normalnie szacun. Dzieci to nie jest żadna wymówka, dzieki Tobie zaczynam wierzyć, że kiedyś wrócę do figury sprzed 1 ciąży :)

p19u9n73qmdi42sb.png
Kochana dasz rade. Dokladnie tak jak poszesz zero wymowek. Pozniej bedziemy wzajemnie sie mobilizowac i wracac do formy. Ja mam 7 kg na plusie i powiem ci ze czuje roznice. Ale wiem ze jak bedzie maluch to szybko to zejdzie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry