Dokładnie też o tym napisałam. W samochodzie się ich nie rozkłada podczas jazdy.Ale tu tez jest napisane, ze pozycja lezaca sluzy poza samochodem.
Aniołek[*] 8.08.2017
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie też o tym napisałam. W samochodzie się ich nie rozkłada podczas jazdy.Ale tu tez jest napisane, ze pozycja lezaca sluzy poza samochodem.
Aniołek[*] 8.08.2017
To sobie pomogłam [emoji2][emoji2]Ale nawet kiddy można rozkładać tylko poza samochodem. Nawet w tym opisie jest takie sformułowanie. Niestety. Sama o nim myślałam ale Pan w sklepie nas uświadomił że w czasie jazdy się go nie rozkłada.
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha, no jakie plusy[emoji3]Plusem nie spania w nocy jest to, że człowiek myśli... i z mojego myślenia wyszło to, ze przypomniałam sobie jakie niewygodne mam te wszystkie majtki, i w końcu sobie kupiłam ciążowe
No wlasniw. Teraz niby sie wreszcie ociwplilo, ale za to pogoda tak zmienna, ze nie wiadomo jak te dzieciaki ubierac.Mogłyby sie te chorobska skonczyc już :/
Za Ciebie tez[emoji110][emoji110]Kciuki za wizyty [emoji110][emoji110] ja idę jeszcze spać bo wizytuję dopiero o 13:30 [emoji4]
Aniołek 31.07.2017 (*)
My też mamy rozkładany + ISOFIxTak, Kiddy Pro Evolution 2 + baza. Głównie o taki mi chodziło jakbyśmy planowali jechać z małym do Serbii. Żeby nie siedział taki wygięty całą drogę. Zawsze to oprócz przerw jakaś zmiana pozycji.
Tu masz opis:
Link do: Nosidełko kiddy Evolution Pro 2: Kiddy
Aniołek 31.07.2017 (*)