reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dla malego. W pepco. Ta czapa mnie rozczulila
6c7edcb54780c2c84267b55225b062f5.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nooo ❤️ śliczna ❤️

reklama
A ja w sklepach wszędzie widzę większość na dziewczynkę [emoji14]

Ja przed wczoraj też byłam na zakupach, kupiłam 4sukienki każda po 10/15zl i swetry też 10/15zl za sztukę :D i małej sweterki :)
Ale nowe, na targu u Rumunów :D nie wiem czy takie targi u was też są ? Super rzeczy za grosze no i najlepsze , że nowe :)
Na ciuchach też parę rzeczy kupiłam, jest u mnie taki ciucholand gdzie są ubrania, torebki tylko z HM,Reserved, Zara itp :D
Ja wlasnie kupilam te kiecki h&m reserved vero moda wiec szkoda bylo nie brac

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jedyne co do tego możesz dodać to granat :) Niestety, nie ma za dużo kolorowych I FAJNYCH ubranek dla chłopców, biel, szarość, niebieski i the end... przy czym ja np. nie znoszę pomarańczowego więc u mnie odpada. A, może czerwień ewentualnie? Chociaż chyba nie widziałam nawet...
Czerwień toleruję tylko w postaci szminki lub szpilek. Nie lubię czerwieni na ubraniach :(

Jedyne co do tego możesz dodać to granat :) Niestety, nie ma za dużo kolorowych I FAJNYCH ubranek dla chłopców, biel, szarość, niebieski i the end... przy czym ja np. nie znoszę pomarańczowego więc u mnie odpada. A, może czerwień ewentualnie? Chociaż chyba nie widziałam nawet...
Ja lubię bordowy i pasuję i dla chłopca i dla dziewczynki :) A właśnie, jak w ogóle wypadają rozmiarowo ubranka z 5 10 15?
8d50a62e63b52c7af0f357c2e35db7a1.jpg

Załączniki

• 8d50a62e63b52c7af0f357c2e35db7a1.jpg
    8d50a62e63b52c7af0f357c2e35db7a1.jpg
    450,6 KB · Wyświetleń: 301
Czerwień toleruję tylko w postaci szminki lub szpilek. Nie lubię czerwieni na ubraniach :(

Hahahah to powiem Ci że ja się z czasem przekonałam w ubrankach dla Frana, bo tak jak piszę, pomarańcz odpada i nagle te kolory są mega ograniczone. Uwielbiam połączenie zieleni z granatem- ale to jest mało kiedy, w Benettonie czasem... pomarańcz jak pisałam odpada. Bordo właśnie bywa fajne... no i tyle... dziewczynkę jednak można w każdy kolor ubrać i też zdecydowanie więcej ciuszków jest dla dziewczynek moim zdaniem.

wizyty mam co miesiąc teraz mialam 19/03
moj lekarz przy ciazy "ksiazkowej" nie widzi potrzeby sie spotykac szybciej chyba ze cos sie dzieje to jest pod tel i moge zawsze przyjechac i tak mam od poczatku wizyty raz na miesiac teraz jak pojde to bedzie 29 tydz

Też mam co 4 tyg. I tak do końca ciąży. Jakbym chciała to mogę się umówić wcześniej ale daje rade wytrzymać. Młody się rusza mi nic nie doskwiera takiego. A jakby coś to gin pod telefonem

Dziewczyny co z kosmetyków będzie potrzebne dla maluszka?

Ja poprzednio miałam Nivea coś do kąpieli, i mleczko do nawilżania. Emolientow nie kupowałam dopiero jak była potrzeba i młodemu łuszczyca wczesnodziecieca wyszła. Dermatolog mi wtedy mówiła że emolienty powinno się stosować wtedy jak jest potrzeba a nie profilaktycznie od razu. Innych kremów do pupy itp nie kupuje bo y mnie nie było nigdy potrzeby stosowania. Będzie trzeba to kupię a tak to leży i wyrzucam potem.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry