G
gosc12
Gość
Nooo ślicznaDla malego. W pepco. Ta czapa mnie rozczulila
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo ślicznaDla malego. W pepco. Ta czapa mnie rozczulila
Ja wlasnie kupilam te kiecki h&m reserved vero moda wiec szkoda bylo nie bracA ja w sklepach wszędzie widzę większość na dziewczynkę [emoji14]
Ja przed wczoraj też byłam na zakupach, kupiłam 4sukienki każda po 10/15zl i swetry też 10/15zl za sztukę i małej sweterki
Ale nowe, na targu u Rumunów nie wiem czy takie targi u was też są ? Super rzeczy za grosze no i najlepsze , że nowe
Na ciuchach też parę rzeczy kupiłam, jest u mnie taki ciucholand gdzie są ubrania, torebki tylko z HM,Reserved, Zara itp
Czerwień toleruję tylko w postaci szminki lub szpilek. Nie lubię czerwieni na ubraniachJedyne co do tego możesz dodać to granat Niestety, nie ma za dużo kolorowych I FAJNYCH ubranek dla chłopców, biel, szarość, niebieski i the end... przy czym ja np. nie znoszę pomarańczowego więc u mnie odpada. A, może czerwień ewentualnie? Chociaż chyba nie widziałam nawet...
Ja lubię bordowy i pasuję i dla chłopca i dla dziewczynki A właśnie, jak w ogóle wypadają rozmiarowo ubranka z 5 10 15?Jedyne co do tego możesz dodać to granat Niestety, nie ma za dużo kolorowych I FAJNYCH ubranek dla chłopców, biel, szarość, niebieski i the end... przy czym ja np. nie znoszę pomarańczowego więc u mnie odpada. A, może czerwień ewentualnie? Chociaż chyba nie widziałam nawet...
Czerwień toleruję tylko w postaci szminki lub szpilek. Nie lubię czerwieni na ubraniach
wizyty mam co miesiąc teraz mialam 19/03
moj lekarz przy ciazy "ksiazkowej" nie widzi potrzeby sie spotykac szybciej chyba ze cos sie dzieje to jest pod tel i moge zawsze przyjechac i tak mam od poczatku wizyty raz na miesiac teraz jak pojde to bedzie 29 tydz
Dziewczyny co z kosmetyków będzie potrzebne dla maluszka?
No pewnie i nie zniszczone, nie porozciagane jak noweJa wlasnie kupilam te kiecki h&m reserved vero moda wiec szkoda bylo nie brac
Jakie masz piękne zielone oczy hipnotajzingJustMe recenzja !!
Efekt taki oczy jeszcze trochę czerwone bo podrażnione ale ogólnie efekt jest
Lifting+kreatyna +henna
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jakie masz piękne zielone oczy hipnotajzing
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja odstawiłam tabletki z zamiarem zrobienia 3-miesięcznej przerwy, ale nie wyszło... poniosło nas w rocznicę i mamy ZuzięJa zrobilam dokladnie to samo[emoji3]
Aniołek[*] 8.08.2017