reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja kupuję tylko cos do pupy i do kąpieli i to wszystko jeszcze zastanawiam się co bo koedys bardzo położne zachwalały linomag dla noworodków a teraz widzę, że jest moda na alantan
I alantan i linomag sa czesto w uzyciu na oddzialach. Oba ok i oba niedrogie[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Witam sie i ja. Widze ze duzo z was nocki mialo zarwane. Farbiwanirle wlosow i pichenie,macie powera nie ma co.
Ja wstalam o 10! Tzn.Mati mnie obudzil czy zrobie mu sniadanie. Czuje ze za dlugo spalam jestem taka do dupy rozchodzic sie musze.
Wczoraj mialam.miec wizyte ale nie bylo moich wynikow i przelozyla za tydzien. Jedynie co zapytalam onte opuchniecia rano ,powiedziala ze to normalne w ciazy ale cukier tez ma na to wplyw. Zeby wieczorne slodycze odstawic itd.
Wczoraj pojechalam na male zakupy kupilam malemu co nie co i pojechalam na ciuchy kupilam sobie 7 kiecek normalnie za darmo bo po 1 zloty za sztuke.trafila sie mi okazja
Najbardziej jestem zadowolona z czarnej,fioletowej bo maja marszczenia na brzuszku i dlugo posluza i z szarej rozmiar 34 od razu lepszy humor mialam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No proszę Ty to masz rękę do interesów [emoji5] super

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupuję
*Oilatum płyn do kąpieli+smarowania ciała
*Sudocrem na odparzenia
*Bepanthen przy zmianie pieluszki
*Aptin do podniebienia
*Do pępka spirytus albo octanisept
:)

Ja co 4 ale teraz idę po 3 tygodniach i tak będę już ustalala. Jednak 4 to za długo. Trzeci już się stresuje, a w czwartym to totalna panika.

Trzymam za Was kciuki :*

Ja też od kad czuje ruchy jestem spokojniejsza ale np. teraz tak od trzech/czterech dni się stresuje bo rzadko się odzywa, słabo itp. :(
Pewnie inaczej sie ulozyla i robi Ci psikusy[emoji4] niemartw się na pewno jest oki

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry