reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jem co 2 godziny , kanapki, jajecznica, jakieś jabłko , normalny obiad , pije kawę, jem jogurt naturalny ż owocami, parowki...wg mnie ciągle żuje:/

hchygzu3560fzqmv.png

widocznie tak masz dziecko z ciebie wyciaga
moja edzia - przyjaciolka schudla w ciazy 9kg a przytyla 7kg wiec do porodu szla nawet nie dobijajac do swojej wagi sprzed ciazy jadla normalnie wyniki ok córka z niej tak wyciagala ;)

zreszta nasze dzieci maja teraz ok 500-700gr + woda to tak naprawde 1kg wiecej

Matko do sklepu nawet nie da sie wejsc zachcialo mi sie owocow i czegos slodkiego no i moja melisa sie skonczyla no to czekalam 20 min w kolejce. Zakupy juz nie dla mnie

Cześć dziewczyny :D

Wizytuje ktoś dzisiaj? ;)
A już nie śpię, tzn już jestem u mamy - za chwilę ją pójdę obudzić do pracy ;) Nie, na szczęście tylko raz, ale za to bardzo porządnie... Nagle znowu dopinam się w kurtce [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Haha, to moze ja tez musze skozystac z tego sposobu[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@malina_11 - i jak kolor wyszedł?

Ja właśnie zrobiłam deser (o dziwo nie w nocy [emoji23])

Czestujcie się :)
efc6fdbc713cd1b7e186a483d07306e0.jpg

Hania bardzo lubi, szaleje po nich, a czasem nawet już chwilę przed - ostatnio pytałam przed zjedzenie, czy chce ciasteczko, i dostałam takiego kopa, że wzięłam od razu dwa [emoji23]
Zdrowe, bez cukru itd. więc można jeść do woli [emoji6][emoji16]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Co to za ciasteczka?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry