reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jem co 2 godziny , kanapki, jajecznica, jakieś jabłko , normalny obiad , pije kawę, jem jogurt naturalny ż owocami, parowki...wg mnie ciągle żuje:/

hchygzu3560fzqmv.png

widocznie tak masz dziecko z ciebie wyciaga
moja edzia - przyjaciolka schudla w ciazy 9kg a przytyla 7kg wiec do porodu szla nawet nie dobijajac do swojej wagi sprzed ciazy jadla normalnie wyniki ok córka z niej tak wyciagala ;)

zreszta nasze dzieci maja teraz ok 500-700gr + woda to tak naprawde 1kg wiecej

Matko do sklepu nawet nie da sie wejsc zachcialo mi sie owocow i czegos slodkiego no i moja melisa sie skonczyla no to czekalam 20 min w kolejce. Zakupy juz nie dla mnie

Cześć dziewczyny :D

Wizytuje ktoś dzisiaj? ;)
A już nie śpię, tzn już jestem u mamy - za chwilę ją pójdę obudzić do pracy ;) Nie, na szczęście tylko raz, ale za to bardzo porządnie... Nagle znowu dopinam się w kurtce [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Haha, to moze ja tez musze skozystac z tego sposobu[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@malina_11 - i jak kolor wyszedł?

Ja właśnie zrobiłam deser (o dziwo nie w nocy [emoji23])

Czestujcie się :)
efc6fdbc713cd1b7e186a483d07306e0.jpg

Hania bardzo lubi, szaleje po nich, a czasem nawet już chwilę przed - ostatnio pytałam przed zjedzenie, czy chce ciasteczko, i dostałam takiego kopa, że wzięłam od razu dwa [emoji23]
Zdrowe, bez cukru itd. więc można jeść do woli [emoji6][emoji16]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Co to za ciasteczka?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry