reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Siemka!
U mnie za oknem śnieg :O Masakra, ja 2 dni temu pozbylam się butów zimowych także siedze w domu. Dzis na spacer nie pójdę
Mój Ł poszedł do pracy, ja do łóżka, ale to tylko drzemałam bo mały miał czkawkę i nie mogłam zasnąć.
Wgl mój maż ma w kwietniu 2 dyżury nocne, a ja sie boję być sama w mieszkaniu w nocy :( Jakoś dam radę, ale duuuuużo melisy będę potrzebowała.
Dziś pozapisuje sobie ile czego mam z ubranek i czy coś muszę dokupić, ale z tego co sie orientuje to tylko pajace na 62 i 68. I muszę zacząć syna bardziej kolorowo ubierać, bo pozamawiałam pełno bieli i szarości.
Miłego dnia!

reklama
Koniecznie pokaż co kupiłaś :) No i gratuluję takiej okazji! Super, zazdroszczę :)
Dla malego. W pepco. Ta czapa mnie rozczulila
6c7edcb54780c2c84267b55225b062f5.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Siemka!
U mnie za oknem śnieg :O Masakra, ja 2 dni temu pozbylam się butów zimowych także siedze w domu. Dzis na spacer nie pójdę
Mój Ł poszedł do pracy, ja do łóżka, ale to tylko drzemałam bo mały miał czkawkę i nie mogłam zasnąć.
Wgl mój maż ma w kwietniu 2 dyżury nocne, a ja sie boję być sama w mieszkaniu w nocy :( Jakoś dam radę, ale duuuuużo melisy będę potrzebowała.
Dziś pozapisuje sobie ile czego mam z ubranek i czy coś muszę dokupić, ale z tego co sie orientuje to tylko pajace na 62 i 68. I muszę zacząć syna bardziej kolorowo ubierać, bo pozamawiałam pełno bieli i szarości.
Miłego dnia!
Zasniesz kochana i bedziesz spala jak zabita. A snieg i u mnie . rano o 7 sypalo. Ladna pogoda nam sie szykuje na swieta.

Siemka...

u nas od rana pizga złem! Śnieg wali :realmad:

No to tak jak z bramkami w sklepach. Mimo ze nic nie ukradlam to zawsze sie stresuje przechodzac przez nie[emoji6]

Hahahah ja mam coś takiego na lotnisku- czy będę piszczeć, czy będą mnie sprawdzać itp.. :sorry2:

Dziewczyny nie wiem czy mam się śmiać czy płakać w momencie gdy nałożyłam farbę na włosy zgasło światło. Wyłączyli prąd i tak przy latarce i wodzie bez ciśnienia myłam głowę. Farba była w kolorze "truskawkowe brązu" a mi wyszło coś rudego. Matko Bosko zobaczymy jak to będzie jutro wyglądać. Żegnam się z wami bo mam 8%bateri. Miłej nocki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

HAhahahaha :-D:-D:-D Sorry, mam nadzieję że nie ma dramatu!! Inne historie też dobre :-) :)

A już nie śpię, tzn już jestem u mamy - za chwilę ją pójdę obudzić do pracy ;) Nie, na szczęście tylko raz, ale za to bardzo porządnie... Nagle znowu dopinam się w kurtce [emoji23]

:-D:-D:-D dieta cud! Ale kotleciki wyglądają super, wrzuć przepis pls to sobie zrobię po świętach.

wizyty mam co miesiąc teraz mialam 19/03
moj lekarz przy ciazy "ksiazkowej" nie widzi potrzeby sie spotykac szybciej chyba ze cos sie dzieje to jest pod tel i moge zawsze przyjechac i tak mam od poczatku wizyty raz na miesiac teraz jak pojde to bedzie 29 tydz

U mnie tak samo. Wizyta co miesiąc.

Dziewczyny co z kosmetyków będzie potrzebne dla maluszka?

Ja kupuję maści do pupy i kosmetyki do kąpieli- kupuję z Dermy, mają to w rossmanie a jest super naturalna. Zerknij sobie :) Jeszcze Hipp jest fajny.

Nie wiem czego tyczył się ten tekst ale obstawiam że jakoś sprzętów na budowę :D po czym mi się śniło że meble skręcałam do kuchni hahahahaha zryty beret już mam :D

Marika, może chciał Ci zapisać wszystko w testamencie?:-) :) Ty się upewnij!! :-D:-D

Czapeczkę mam podobną tylko niebieską :) I pajacyk w tym samym wzorze co Ty półśpiochy :)
Dzis jade do drugiego. Mam jedno malele pepco a drugie dwa razy takie jak te to moze cos wygrzebie jeszcze. Wczoraj znajoma przywiozla mi stelaz pod wanienke,i maly rogal. Zaczynam sie zasypywac. A wanienke wczesniej juz kupilam .ta mniejsza co w biedrze byly .

Miłego dnia!

Jedyne co do tego możesz dodać to granat :) Niestety, nie ma za dużo kolorowych I FAJNYCH ubranek dla chłopców, biel, szarość, niebieski i the end... przy czym ja np. nie znoszę pomarańczowego więc u mnie odpada. A, może czerwień ewentualnie? Chociaż chyba nie widziałam nawet...

reklama
Serio? To jaja z kumpela wczoraj stwierdziłam że rzeczy dla chłopców jest dwa razy więcej [emoji6] może to zależy od pepco i od tego ile ludzie wykupią [emoji54]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja w sklepach wszędzie widzę większość na dziewczynkę :p
Witam sie i ja. Widze ze duzo z was nocki mialo zarwane. Farbiwanirle wlosow i pichenie,macie powera nie ma co.
Ja wstalam o 10! Tzn.Mati mnie obudzil czy zrobie mu sniadanie. Czuje ze za dlugo spalam jestem taka do dupy rozchodzic sie musze.
Wczoraj mialam.miec wizyte ale nie bylo moich wynikow i przelozyla za tydzien. Jedynie co zapytalam onte opuchniecia rano ,powiedziala ze to normalne w ciazy ale cukier tez ma na to wplyw. Zeby wieczorne slodycze odstawic itd.
Wczoraj pojechalam na male zakupy kupilam malemu co nie co i pojechalam na ciuchy kupilam sobie 7 kiecek normalnie za darmo bo po 1 zloty za sztuke.trafila sie mi okazja
Najbardziej jestem zadowolona z czarnej,fioletowej bo maja marszczenia na brzuszku i dlugo posluza i z szarej rozmiar 34 od razu lepszy humor mialam.

Ja przed wczoraj też byłam na zakupach, kupiłam 4sukienki każda po 10/15zl i swetry też 10/15zl za sztukę :D i małej sweterki :)
Ale nowe, na targu u Rumunów :D nie wiem czy takie targi u was też są ? Super rzeczy za grosze no i najlepsze , że nowe :)
Na ciuchach też parę rzeczy kupiłam, jest u mnie taki ciucholand gdzie są ubrania, torebki tylko z HM,Reserved, Zara itp :D

Do góry