G
gosc12
Gość
To nie zamierzasz tego zmienić ?Podobno za mało kalorii jem[emoji6]
Jak wygląda twój dzień ? Co jesz , że nic a nic nie przybierasz, lub chociaż, że waga nie stoi w miejscu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie zamierzasz tego zmienić ?Podobno za mało kalorii jem[emoji6]
W środę 4Powodzenia! Trzymam kciuki.
Kinga30 - za 6 dni to kiedy?
Ja ide we wtorek do mojej lekarki o przedluzenie zwolnienia.
A przy okazji bede miala wizyte z pigula,ale to tylko cisnienie ,wazenie i tam takie. U Nas wiecej USG publicznie sie nie wykonuje az do rozwiazania - tylko doppler do sluchania serduszka.
Ale mnie dzisiaj w nocy Filip skopal.
Nie moglam ponownie zasnac tak sie krecil.
Milego dzionka.
Serio? To jaja z kumpela wczoraj stwierdziłam że rzeczy dla chłopców jest dwa razy więcej [emoji6] może to zależy od pepco i od tego ile ludzie wykupią [emoji54]Dzień dobry Jeszcze tydzień do wizyty U mnie leje od wczoraj
Ale słodkie Też bym się nie mogła doczekać
Wy zboczuchy jedne [emoji16]
Śliczne, niestety z moich obserwacji to w pepco jest więcej fajnych rzeczy dla dziewczynek
Tak ja też mam z przoduMam nadzieję , że nic się nie dzieje złego ..
Dobrze , że we wtorek już wizyta.
A ty też masz łożysko z przodu ?
Moze pogoda tak na Ciebie wpływa.
Albo po ostatnich zakupach itp jesteś bardziej wymeczona i wszytko Cię boli.
Jak nie masz nic do roboty dzisiaj to leż cały dzień
Może tak, mnie chodzi głównie o taką bieliznę np. body, tego jest więcej dla dziewczynek przynajmniej u mnie. Dla chłopców rzadko kiedy jest coś ciekawego.Serio? To jaja z kumpela wczoraj stwierdziłam że rzeczy dla chłopców jest dwa razy więcej [emoji6] może to zależy od pepco i od tego ile ludzie wykupią [emoji54]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Koniecznie pokaż co kupiłaś No i gratuluję takiej okazji! Super, zazdroszczęWitam sie i ja. Widze ze duzo z was nocki mialo zarwane. Farbiwanirle wlosow i pichenie,macie powera nie ma co.
Ja wstalam o 10! Tzn.Mati mnie obudzil czy zrobie mu sniadanie. Czuje ze za dlugo spalam jestem taka do dupy rozchodzic sie musze.
Wczoraj mialam.miec wizyte ale nie bylo moich wynikow i przelozyla za tydzien. Jedynie co zapytalam onte opuchniecia rano ,powiedziala ze to normalne w ciazy ale cukier tez ma na to wplyw. Zeby wieczorne slodycze odstawic itd.
Wczoraj pojechalam na male zakupy kupilam malemu co nie co i pojechalam na ciuchy kupilam sobie 7 kiecek normalnie za darmo bo po 1 zloty za sztuke.trafila sie mi okazja
Najbardziej jestem zadowolona z czarnej,fioletowej bo maja marszczenia na brzuszku i dlugo posluza i z szarej rozmiar 34 od razu lepszy humor mialam.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Udane zakupyKupiłam dla małego Oczywiście nie mogłam się oprzeć tej koszulce
Zobacz załącznik 844046 Zobacz załącznik 844047 Zobacz załącznik 844048