reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dla malego. W pepco. Ta czapa mnie rozczulila
6c7edcb54780c2c84267b55225b062f5.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nooo ❤️ śliczna ❤️

reklama
A ja w sklepach wszędzie widzę większość na dziewczynkę [emoji14]

Ja przed wczoraj też byłam na zakupach, kupiłam 4sukienki każda po 10/15zl i swetry też 10/15zl za sztukę :D i małej sweterki :)
Ale nowe, na targu u Rumunów :D nie wiem czy takie targi u was też są ? Super rzeczy za grosze no i najlepsze , że nowe :)
Na ciuchach też parę rzeczy kupiłam, jest u mnie taki ciucholand gdzie są ubrania, torebki tylko z HM,Reserved, Zara itp :D
Ja wlasnie kupilam te kiecki h&m reserved vero moda wiec szkoda bylo nie brac

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jedyne co do tego możesz dodać to granat :) Niestety, nie ma za dużo kolorowych I FAJNYCH ubranek dla chłopców, biel, szarość, niebieski i the end... przy czym ja np. nie znoszę pomarańczowego więc u mnie odpada. A, może czerwień ewentualnie? Chociaż chyba nie widziałam nawet...
Czerwień toleruję tylko w postaci szminki lub szpilek. Nie lubię czerwieni na ubraniach :(

Jedyne co do tego możesz dodać to granat :) Niestety, nie ma za dużo kolorowych I FAJNYCH ubranek dla chłopców, biel, szarość, niebieski i the end... przy czym ja np. nie znoszę pomarańczowego więc u mnie odpada. A, może czerwień ewentualnie? Chociaż chyba nie widziałam nawet...
Ja lubię bordowy i pasuję i dla chłopca i dla dziewczynki :) A właśnie, jak w ogóle wypadają rozmiarowo ubranka z 5 10 15?
8d50a62e63b52c7af0f357c2e35db7a1.jpg

Załączniki

• 8d50a62e63b52c7af0f357c2e35db7a1.jpg
    8d50a62e63b52c7af0f357c2e35db7a1.jpg
    450,6 KB · Wyświetleń: 308
Czerwień toleruję tylko w postaci szminki lub szpilek. Nie lubię czerwieni na ubraniach :(

Hahahah to powiem Ci że ja się z czasem przekonałam w ubrankach dla Frana, bo tak jak piszę, pomarańcz odpada i nagle te kolory są mega ograniczone. Uwielbiam połączenie zieleni z granatem- ale to jest mało kiedy, w Benettonie czasem... pomarańcz jak pisałam odpada. Bordo właśnie bywa fajne... no i tyle... dziewczynkę jednak można w każdy kolor ubrać i też zdecydowanie więcej ciuszków jest dla dziewczynek moim zdaniem.

wizyty mam co miesiąc teraz mialam 19/03
moj lekarz przy ciazy "ksiazkowej" nie widzi potrzeby sie spotykac szybciej chyba ze cos sie dzieje to jest pod tel i moge zawsze przyjechac i tak mam od poczatku wizyty raz na miesiac teraz jak pojde to bedzie 29 tydz

Też mam co 4 tyg. I tak do końca ciąży. Jakbym chciała to mogę się umówić wcześniej ale daje rade wytrzymać. Młody się rusza mi nic nie doskwiera takiego. A jakby coś to gin pod telefonem

Dziewczyny co z kosmetyków będzie potrzebne dla maluszka?

Ja poprzednio miałam Nivea coś do kąpieli, i mleczko do nawilżania. Emolientow nie kupowałam dopiero jak była potrzeba i młodemu łuszczyca wczesnodziecieca wyszła. Dermatolog mi wtedy mówiła że emolienty powinno się stosować wtedy jak jest potrzeba a nie profilaktycznie od razu. Innych kremów do pupy itp nie kupuje bo y mnie nie było nigdy potrzeby stosowania. Będzie trzeba to kupię a tak to leży i wyrzucam potem.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry