reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Siedzę teraz na brwiach i znajoma kosmetyczka : patrzę i patrzę i nie widzę. Gdzie ty masz ten brzuch i gdzie trzymasz to dziecko.. a w udach kurcze :D

Jakbyś miała większy, to byś myślała tak jak @Margana, że ludzie pewnie myślą czemu taki duży... no nie dogodzisz :D

JustMe recenzja !!

Super! Właśnie na zdjęciach mi sie wydawało że one są dłuższe i na Twoim zdjęciu też tak wygląda, jakby były wydłużone. Może też sobie zrobię :) Póki co zaliczyłam masaż i jestem najszczęśliwsza na świecie :tak:

Bardzo jestem ciekawa czy przy drugim też tak bedzie, czy już bardziej "zwyczajnie" :)

Też nad tym myślałam... ale chyba w naszej sytuacji- posiadania 8 latkow- ta ciąża to jak drugie pierwsze :D

reklama
On sam w sobie nie... Tylko babeczka w recepcji. U mnie to działa tak. Wysokie ciśnienie jest niebezpieczne w ciąży więc przed pomiarem automatycznie sama się nakręcam i stresuje że będzie wysokie choć w domu jest niskie no i wychodzi wysokie. W drugiej ciąży miałam to samo też takie wysokie ciśnienie na wizytach. Jak poszłam z cholestaza na patologie ciąży to położne widząc wpisy w karcie ciąży że takie wysokie ciśnienie przychodziły 3 razy na dzień mierzyć. I potem się pytały czy u lekarza aparat do ciśnienie jest na pewno sprawny

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
No to tak jak z bramkami w sklepach. Mimo ze nic nie ukradlam to zawsze sie stresuje przechodzac przez nie[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Wstawisz na zakupowe ? I jak dokładnie się ten zabieg nazywa :) super wyszło :) muszę popytać u mnie w mieście za tym :)

A śpiochów myślisz dużo się przyda ? Bo tego mam sporo.

54 to całkiem przyzwoicie przy twoim wzroście. Nie wiem czy nawet nie za mało ? Czyli chudziutka jesteś :)

A mi się wydaje właśnie , że tak. Że @_agnieszka_ ma rację. Jednak to jest sama chemia. Która robi burze w organizmie. A plemnik to mała istota która nie da sobie rady z taką dawka syfu. I lepiej odstawić wcześniej tabletki. Ja sądzę, że ciąży nie utrzymałam bo nie miałam przerwy po tabletkach.
Nie wiem, na ile mogą coś zrobić, na ile są bezpieczne itd, ale u mnie dochodziło to, że brałam od 17 do 31r.ż. bez przerwy, (najpierw jako metodę na mega trądzik i bolesne nieregularne @, potem już jako anty) więc po prostu się bałam, i chciałam dać szansę organizmowi na choćby minimalne ustabilizowanie hormonów

0d1yrjjgtd95fou3.png

A to ja w piatek mam wizyte[emoji3] Pojde we wtorek albo srode

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
We wtorek może być dużo ludzi... Jak mama pracowała w lab, to pierwszego dnia po świętach były tłumy - sporo ma urlop, szkoły mają jeszcze wolne (przynajmniej miały wtedy), więc ludzie postanawiali wykorzystać ten dzień na badania....

0d1yrjjgtd95fou3.png

We wtorek może być dużo ludzi... Jak mama pracowała w lab, to pierwszego dnia po świętach były tłumy - sporo ma urlop, szkoły mają jeszcze wolne (przynajmniej miały wtedy), więc ludzie postanawiali wykorzystać ten dzień na badania....

0d1yrjjgtd95fou3.png
No wlasnie tak bardziej ta srode obstawiam[emoji6] Pod tym wzgledem i pod tym zeby sie po swietach wyspac[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No wlasnie tak bardziej ta srode obstawiam[emoji6] Pod tym wzgledem i pod tym zeby sie po swietach wyspac[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No tak, wyspanie po świętach ważna rzecz ;)
A kolejna jest taka, że w święta je się więcej i często inaczej niż normalnie, więc może to trochę zaburzyć wyniki np krzywej... [emoji15]

A ja znowu się przekonałam, że jestem inteligentna inaczej....
Postanowiłam zrobić dzisiaj "kotleciki" ziemniaczane z kiszoną kapustą... Wszystko ok, ale gdybym wzięła się za nie wcześniej niż o 21.... A do tego nie wypiła pół litra wody z kiszonej kapusty... (kapustę zalewam odrobiną wody, gotuję chwilę, odsączam, wodę można wypić ;) ) [emoji33] miałam na nią ochotę, ale....
Była to chyba za duża porcja na raz.... (choć jakby ktoś miał problem z zaparciem, to polecam, ale może nie więcej niż szklankę na raz.....)
Siedzę właśnie w wc.......

A "kotleciki" (w sensie ostatnią turę) będę wyciągać z piekarnika o 0:20...
Zamiast wziąć się za nie dwie godziny wcześniej... Naprawdę jestem zdolna........

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny nie wiem czy mam się śmiać czy płakać w momencie gdy nałożyłam farbę na włosy zgasło światło. Wyłączyli prąd i tak przy latarce i wodzie bez ciśnienia myłam głowę. Farba była w kolorze "truskawkowe brązu" a mi wyszło coś rudego. Matko Bosko zobaczymy jak to będzie jutro wyglądać. Żegnam się z wami bo mam 8%bateri. Miłej nocki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie wiem czy mam się śmiać czy płakać w momencie gdy nałożyłam farbę na włosy zgasło światło. Wyłączyli prąd i tak przy latarce i wodzie bez ciśnienia myłam głowę. Farba była w kolorze "truskawkowe brązu" a mi wyszło coś rudego. Matko Bosko zobaczymy jak to będzie jutro wyglądać. Żegnam się z wami bo mam 8%bateri. Miłej nocki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Nieźle.... Dobrze, że chociaż nałożyć zdazyłaś przy świetle.....

Czekam aż będę mogła wyłączyć piekarnik i idę spać...
A na dobranoc fotka poprzedniej tury ;)
aead90e74019d92fe1b2a7e85359b349.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry