reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Siedzę teraz na brwiach i znajoma kosmetyczka : patrzę i patrzę i nie widzę. Gdzie ty masz ten brzuch i gdzie trzymasz to dziecko.. a w udach kurcze :D

Jakbyś miała większy, to byś myślała tak jak @Margana, że ludzie pewnie myślą czemu taki duży... no nie dogodzisz :D

JustMe recenzja !!

Super! Właśnie na zdjęciach mi sie wydawało że one są dłuższe i na Twoim zdjęciu też tak wygląda, jakby były wydłużone. Może też sobie zrobię :) Póki co zaliczyłam masaż i jestem najszczęśliwsza na świecie :tak:

Bardzo jestem ciekawa czy przy drugim też tak bedzie, czy już bardziej "zwyczajnie" :)

Też nad tym myślałam... ale chyba w naszej sytuacji- posiadania 8 latkow- ta ciąża to jak drugie pierwsze :D

reklama
On sam w sobie nie... Tylko babeczka w recepcji. U mnie to działa tak. Wysokie ciśnienie jest niebezpieczne w ciąży więc przed pomiarem automatycznie sama się nakręcam i stresuje że będzie wysokie choć w domu jest niskie no i wychodzi wysokie. W drugiej ciąży miałam to samo też takie wysokie ciśnienie na wizytach. Jak poszłam z cholestaza na patologie ciąży to położne widząc wpisy w karcie ciąży że takie wysokie ciśnienie przychodziły 3 razy na dzień mierzyć. I potem się pytały czy u lekarza aparat do ciśnienie jest na pewno sprawny

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
No to tak jak z bramkami w sklepach. Mimo ze nic nie ukradlam to zawsze sie stresuje przechodzac przez nie[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Wstawisz na zakupowe ? I jak dokładnie się ten zabieg nazywa :) super wyszło :) muszę popytać u mnie w mieście za tym :)

A śpiochów myślisz dużo się przyda ? Bo tego mam sporo.

54 to całkiem przyzwoicie przy twoim wzroście. Nie wiem czy nawet nie za mało ? Czyli chudziutka jesteś :)

A mi się wydaje właśnie , że tak. Że @_agnieszka_ ma rację. Jednak to jest sama chemia. Która robi burze w organizmie. A plemnik to mała istota która nie da sobie rady z taką dawka syfu. I lepiej odstawić wcześniej tabletki. Ja sądzę, że ciąży nie utrzymałam bo nie miałam przerwy po tabletkach.
Nie wiem, na ile mogą coś zrobić, na ile są bezpieczne itd, ale u mnie dochodziło to, że brałam od 17 do 31r.ż. bez przerwy, (najpierw jako metodę na mega trądzik i bolesne nieregularne @, potem już jako anty) więc po prostu się bałam, i chciałam dać szansę organizmowi na choćby minimalne ustabilizowanie hormonów

0d1yrjjgtd95fou3.png

A to ja w piatek mam wizyte[emoji3] Pojde we wtorek albo srode

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
We wtorek może być dużo ludzi... Jak mama pracowała w lab, to pierwszego dnia po świętach były tłumy - sporo ma urlop, szkoły mają jeszcze wolne (przynajmniej miały wtedy), więc ludzie postanawiali wykorzystać ten dzień na badania....

0d1yrjjgtd95fou3.png

We wtorek może być dużo ludzi... Jak mama pracowała w lab, to pierwszego dnia po świętach były tłumy - sporo ma urlop, szkoły mają jeszcze wolne (przynajmniej miały wtedy), więc ludzie postanawiali wykorzystać ten dzień na badania....

0d1yrjjgtd95fou3.png
No wlasnie tak bardziej ta srode obstawiam[emoji6] Pod tym wzgledem i pod tym zeby sie po swietach wyspac[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No wlasnie tak bardziej ta srode obstawiam[emoji6] Pod tym wzgledem i pod tym zeby sie po swietach wyspac[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No tak, wyspanie po świętach ważna rzecz ;)
A kolejna jest taka, że w święta je się więcej i często inaczej niż normalnie, więc może to trochę zaburzyć wyniki np krzywej... [emoji15]

A ja znowu się przekonałam, że jestem inteligentna inaczej....
Postanowiłam zrobić dzisiaj "kotleciki" ziemniaczane z kiszoną kapustą... Wszystko ok, ale gdybym wzięła się za nie wcześniej niż o 21.... A do tego nie wypiła pół litra wody z kiszonej kapusty... (kapustę zalewam odrobiną wody, gotuję chwilę, odsączam, wodę można wypić ;) ) [emoji33] miałam na nią ochotę, ale....
Była to chyba za duża porcja na raz.... (choć jakby ktoś miał problem z zaparciem, to polecam, ale może nie więcej niż szklankę na raz.....)
Siedzę właśnie w wc.......

A "kotleciki" (w sensie ostatnią turę) będę wyciągać z piekarnika o 0:20...
Zamiast wziąć się za nie dwie godziny wcześniej... Naprawdę jestem zdolna........

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny nie wiem czy mam się śmiać czy płakać w momencie gdy nałożyłam farbę na włosy zgasło światło. Wyłączyli prąd i tak przy latarce i wodzie bez ciśnienia myłam głowę. Farba była w kolorze "truskawkowe brązu" a mi wyszło coś rudego. Matko Bosko zobaczymy jak to będzie jutro wyglądać. Żegnam się z wami bo mam 8%bateri. Miłej nocki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie wiem czy mam się śmiać czy płakać w momencie gdy nałożyłam farbę na włosy zgasło światło. Wyłączyli prąd i tak przy latarce i wodzie bez ciśnienia myłam głowę. Farba była w kolorze "truskawkowe brązu" a mi wyszło coś rudego. Matko Bosko zobaczymy jak to będzie jutro wyglądać. Żegnam się z wami bo mam 8%bateri. Miłej nocki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Nieźle.... Dobrze, że chociaż nałożyć zdazyłaś przy świetle.....

Czekam aż będę mogła wyłączyć piekarnik i idę spać...
A na dobranoc fotka poprzedniej tury ;)
aead90e74019d92fe1b2a7e85359b349.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry