reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Migasz się [emoji16] a to niestety nieuniknione :(

f2w39n7303c24ozn.png
Ja wizytę mam 11 dopiero a przed wizytą muszę zrobić. Czyli też pewnie pójdę w przyszłym tygodniu a chciałabym mieć to już za sobą [emoji55][emoji55][emoji55]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wizytę mam 11 dopiero a przed wizytą muszę zrobić. Czyli też pewnie pójdę w przyszłym tygodniu a chciałabym mieć to już za sobą [emoji55][emoji55][emoji55]

Ja też po świętach pójdę, wyniki będę miała świeże :)

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Moja siostra dziś wyszła ze szpitala byłam oglądać małego nazywa się Oskar i jest taki piękny malusi waży 3100 i ma 53 cm byłam tam aż do 20 i wiecie że cały czas spał taki grzeczny nic nie plakal :) teraz jeszcze bardzłej nie mogę się doczekać mojej coreczki
Gratuluję jeszcze raz !:) A w którym tygodniu się urodził ? :)

Hej hej zaraz biorę się za nadrabianie was [emoji16] byłam dziś na małych zakupach i wstąpiła do pepco. Nie mogłam się powstrzymać i powoli ruszam z zakupami dla małej [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
8e1144ec055e4dafb5c756ffc5ed20f4.jpg

Cudenka ❤️
Jedyne co jest fajne w 3 trymestrze to to, że dzieciątko już ma bardzo duże szanse [emoji16][emoji16][emoji16]i myśl, że już lada moment będzie z nami [emoji16] dla mnie najgorszy był pierwszy trymestr choć obawiam się upalow i zaawansowanej ciąży [emoji16] jak to będzie...

f2w39n7303c24ozn.png
Wydaje mi się, że raczej w każdym trymestrze jest coś cudownego ale i graniczącego z panika i strachem :(
I takie maja malenkie paluszki i stópki [emoji173][emoji173][emoji173][emoji16][emoji16] cudze to zawsze człowiek czuje, że mimo tego, że by schrupal to nie wypada a moja Kruszynka będzie cala moja i będę mogła w końcu dać upust wszystkim emocjom [emoji173][emoji16][emoji7][emoji7]

f2w39n7303c24ozn.png
Nooooo. Kochane malutkie. Też chyba będzie dla mnie to dziwne, że będę miała tylko dla siebie taka kruszynke. Tylko mnie będzie stawiala na pierwszym miejscu a ja ją ❤️
Klaudia nie jest tak na pewno. Branie tabletek nie szkodzi ciaxy i na pewno Ty jej nie stracilas z tego powodu. Ja zrobilam przerwe i tez stracilam. To nie ma znaczenia.

Co do spiochow to zalezy w co bedziesz ubierac. Ja ubietalam na poczatku glownie w spiochy i body. Ale z drugiej strony spiochy tez mozna zalozyc te same 2 dni z rzedu, a tylko body zmienic.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Wydaje mi się , że właśnie takie śpiochy najwygodniejsze :)
Kurcze aż wstyd ale na 100% nie wiem ale chyba 38 tygodniu xd 3 dni tylko w szpitalu byli :)
To w terminie a taki malutki. :) I w takich sytuacjach myślę nad kupieniem większej ilości rozmiaru 56 :p

reklama
Cudenka [emoji173]️

Wydaje mi się, że raczej w każdym trymestrze jest coś cudownego ale i graniczącego z panika i strachem :(

Nooooo. Kochane malutkie. Też chyba będzie dla mnie to dziwne, że będę miała tylko dla siebie taka kruszynke. Tylko mnie będzie stawiala na pierwszym miejscu a ja ją [emoji173]️

Wydaje mi się , że właśnie takie śpiochy najwygodniejsze :)

To w terminie a taki malutki. :) I w takich sytuacjach myślę nad kupieniem większej ilości rozmiaru 56 :p
Hmm... Ja paniki w II trymestrze odpukać nie przeżyłam... A w I tak...

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry