reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry :) Jeszcze tydzień do wizyty :) U mnie leje od wczoraj :(

juz sie nie moge doczekac jak go ubiore w to :)Zobacz załącznik 843995
Ale słodkie :) Też bym się nie mogła doczekać :)

Albo ucieszył się, że będzie mógł go na Oli testować w trakcie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Wy zboczuchy jedne [emoji16]

Hej hej zaraz biorę się za nadrabianie was [emoji16] byłam dziś na małych zakupach i wstąpiła do pepco. Nie mogłam się powstrzymać i powoli ruszam z zakupami dla małej [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
8e1144ec055e4dafb5c756ffc5ed20f4.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczne, niestety z moich obserwacji to w pepco jest więcej fajnych rzeczy dla dziewczynek :(

reklama
Witajcie[emoji5]
Ja tez cos dzis marnie spalam. Caly czas sie przebudzalam i krecilam.
Za to zaczynam dzis 26tc[emoji3] Juz blizej niz dalej[emoji5]

Zycze wszystkim milego dnia i powodzenia na wizytach!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja dziś tez 26 tydzień [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja juz w pracy.. ide kawe sobie zrobic w ncy zasnelam po 3 ale taki sen plytki mialam jakbym wogole nie spała...
u mnie wizyta dopiero 20.04!!!!

reklama
Dziewczyny nie wiem czy mam się śmiać czy płakać w momencie gdy nałożyłam farbę na włosy zgasło światło. Wyłączyli prąd i tak przy latarce i wodzie bez ciśnienia myłam głowę. Farba była w kolorze "truskawkowe brązu" a mi wyszło coś rudego. Matko Bosko zobaczymy jak to będzie jutro wyglądać. Żegnam się z wami bo mam 8%bateri. Miłej nocki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale miałaś przeboje :) Ja pamiętam jedno nieudane farbowanie aż za dobrze. Młody poszedł do przedszkola do 3 latkow into był jego 3 tydzień w przedszkolu, więc mi stres trochę zszedł. W weekend szliśmy na wesele więc w piątek odwiozlam młodego i pojechałam (na swoje nieszczęście autobusem) do koleżanki fryzjerki 24km zrobić pasemka. Dopiero co skończyła je zawijać jak zadzwonił telefon, że mam natychmiast przyjechać do przedszkola zabrać syna do szpitala bo rozbił głowę. Szybko musiałam zmyć farbę i biec na autobus. Na szczęście teściowa wtedy pracowała w szpitalu obok przedszkola więc go zabrała bo mi dotarcie tam zajęło godzinę. Jak przyjechałam syn już miał poszytą głowę (nawet mi ulżyło, że nie musiałam tego oglądać). A co miałam na głowie to wspominać nie będę, ale udało się na wesele tak to upiąć, że nie było widać ;)

w57v9n73fe3ysoga.png

Do góry