reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny mialyscie tak nisko w badaniach leukocyty i wysoko neutrofile? To anemiczne nie jest? Przepraszam, ze tak pytam, ale może któraś wie, a ja sie nic a nic nie znam.
IMG_20180328_155649.jpg

Załączniki

• IMG_20180328_155649.jpg
    IMG_20180328_155649.jpg
    171,5 KB · Wyświetleń: 160
On jest bardzo kochany taki grzeczny chłopak. Juz kiedyś pisałam, że Marysia to zawsze swoimi drogami chodziła, indywidualistka a on to cały spacer za rękę, jak chce kamień czy patyk podnieść to pyta czy moze[emoji5] kiedyś taki chłopiec nie szedł za rękę tylko biegł z przodu przed mama to był zdziwiony mowi do mnie: mama dlaczego ten chlopiec biegnie sam[emoji5]
No prawdziwy synus mamusi[emoji3] Moja to typowa corunia tatunia[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Nie wiem czy odposywalas ostatnio czy ja pominęłam. Kiedy masz wizytę ? Znacie już płeć na 100proc.?
Odpisalam, chyba ominal Cie moj wpis. Mam po swietach w piatek i bede cisnela lekarza zeby mi pokazal co tam widzial ostatnio.
Chociaz moj M tez nie chce wierzyc zeby ten od polowkowego sie mylil.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

zobaczymy jak przyjdą ;)
jasne, że da się kupić gotową - w ikei są np Link do: SEKOND Oprawka z kablem - IKEA
ale założenie kabla do oprawki to parę minut roboty i nie trzeba elektryka, żeby to zrobić, a wychodzi dużo taniej, zwłaszcza jak się nie chce paru żarówek, tylko 30... (a ja planuję w 3 miejscach, tak coś koło 7-11 w jednym miejscu...)
Jeszcze kabel w oplocie tkaninowym muszę kupić - 5zł/metr, jakby ktoś szukał ;)
I tak mało rozumiem :D jak będę planowała robić to się odezwe, wtedy mi wytłumaczysz :):)

No prawdziwy synus mamusi[emoji3] Moja to typowa corunia tatunia[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
U mnie oby dwa mamusi☺️ ale młody jest taki, że on się przytuli do taty, babci, dziadka taka przylepa. A Marysie tylko ja mogłam przytulać i do dzisiaj tak jest, ona jest taka jak mama, podobna do mamy i niestety tylko mamy słucha i jak zaniemogłam to ciężko im było dojsc z nią do ładu bo myślała, że jak mama nie może to ona rzadzi

reklama
Do góry