reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja urzywam zalotki i jest ok[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

u mnie zalotka odpada za bardzo zniszczyla mi rzesy i łamała :(

reklama
No też o tym myślałam, że dziecku często zmienia się ciuszki. I przynajmniej nie stresowała bym się , że mi brakuje body bo nie upralam. Chyba lepiej mieć więcej niż mniej. :) Dziękuje :)

Też wychodzę z tego założenia :) Ponadto pewnie jestem walnięta, ale jak moje dziecko było brudne to je przebierałam... więc tym bardziej więcej mi szło.

Zapisałam sie na te paznokcie, a zapomniałam, że przeciez jakiś czas temu robiłam sobie sama u nóg i dałam rade tylko jedną. I cały czas mam pomalowaną tylko prawą i do tego są już ogromne odrosty. Troche sie będę wstydzić :D Myślicie że powiedzieć jej prawdę ze jestem w ciaży tak bardzo, że nie dalam rady czy zmyślić historie typu "malowałam, chciałam robić 2 stopę ale pies zjadł mi lakiery"?

\Hhahahahaha Jola, ja wczoraj poszłam z mega "ogryzkami"- myślę że te babki niejedno widziały :D I pewnie że od razu mów o ciąży- o ile same się nie zorientują :D Ja wczoraj powiedziałam że było mi ciężko, nie chciało mi się, nie miałam ostatnio czasu do nich wpaść więc sytuacja jaka jest każdy widzi :D

On jest bardzo kochany taki grzeczny chłopak. Juz kiedyś pisałam, że Marysia to zawsze swoimi drogami chodziła, indywidualistka a on to cały spacer za rękę, jak chce kamień czy patyk podnieść to pyta czy moze☺️ kiedyś taki chłopiec nie szedł za rękę tylko biegł z przodu przed mama to był zdziwiony mowi do mnie: mama dlaczego ten chlopiec biegnie sam☺️
Jaki słodziak ❤️ taki przywiazany ❤️

Widzisz kurde a prosiłam mojego lekarza że załatwię to wszystko prywatnie to się uparl że tontrzeba dietę 1800 specjalna i wogole ,przecież dietetyk by mi wszystko ułożył ech....
Kurcze, szkoda, ze Cie polozyl do szpitala. Chocby ze wzgledu na synka mogl sobie darowac[emoji53] Mam nadzieje, ze jutro wyjdziesz

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ważne , że jesteś zadowolona. A będą wyglądać super :) też mi się to podoba. Myślę czy nie zrobić nad stołem w salonie :) ale da się kupić gotowe i tylko podłączyć ?
zobaczymy jak przyjdą ;)
jasne, że da się kupić gotową - w ikei są np Link do: SEKOND Oprawka z kablem - IKEA
ale założenie kabla do oprawki to parę minut roboty i nie trzeba elektryka, żeby to zrobić, a wychodzi dużo taniej, zwłaszcza jak się nie chce paru żarówek, tylko 30... (a ja planuję w 3 miejscach, tak coś koło 7-11 w jednym miejscu...)
Jeszcze kabel w oplocie tkaninowym muszę kupić - 5zł/metr, jakby ktoś szukał ;)

Mało ? Ja właśnie w ciąży jem za dużo. Przed ciążą nie jadłam nic. Teraz trzy Kinder Buena na raz. Cała czekolade, albo 5 Grześkow. No duzo za dużo i dlatego się dziwię , że tak źle znoszę to dziadostwo. Ale ja jestem słaba i jest mi nie dobrze jak nie zjem śniadania a poprzedniego dnia kolacji . Bo w ciągu dnia mało jem a nadrabiam wieczorem. Godz19 to dla mnie za wcześnie bez jedzenia :(
Obu nam wyszedl niski cukier na czczo... Ja miałam 75 i już jak szłam na to badanie było mi słabo bez śniadania ... Bo ja zawsze jem śniadanie bo muszę :) i myślę, że może dlatego gorzej to znosimy

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Zapisałam sie na te paznokcie, a zapomniałam, że przeciez jakiś czas temu robiłam sobie sama u nóg i dałam rade tylko jedną. I cały czas mam pomalowaną tylko prawą i do tego są już ogromne odrosty. Troche sie będę wstydzić :D Myślicie że powiedzieć jej prawdę ze jestem w ciaży tak bardzo, że nie dalam rady czy zmyślić historie typu "malowałam, chciałam robić 2 stopę ale pies zjadł mi lakiery"?
Jola jestes niemozliwa[emoji23][emoji23][emoji23] Mysle, ze zauwazy ciaze i sie domysli[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry