Karla88
Fanka BB :)
Ja urzywam zalotki i jest ok[emoji6]
Aniołek[*] 8.08.2017
u mnie zalotka odpada za bardzo zniszczyla mi rzesy i łamała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja urzywam zalotki i jest ok[emoji6]
Aniołek[*] 8.08.2017
Teraz tez taki drobny ciekawe ile nasze dzieciaki beda wazylyNo to dlatego jejjuu. Okruszek
No też o tym myślałam, że dziecku często zmienia się ciuszki. I przynajmniej nie stresowała bym się , że mi brakuje body bo nie upralam. Chyba lepiej mieć więcej niż mniej. Dziękuje
Zapisałam sie na te paznokcie, a zapomniałam, że przeciez jakiś czas temu robiłam sobie sama u nóg i dałam rade tylko jedną. I cały czas mam pomalowaną tylko prawą i do tego są już ogromne odrosty. Troche sie będę wstydzić Myślicie że powiedzieć jej prawdę ze jestem w ciaży tak bardzo, że nie dalam rady czy zmyślić historie typu "malowałam, chciałam robić 2 stopę ale pies zjadł mi lakiery"?
Jaki słodziak taki przywiazanyOn jest bardzo kochany taki grzeczny chłopak. Juz kiedyś pisałam, że Marysia to zawsze swoimi drogami chodziła, indywidualistka a on to cały spacer za rękę, jak chce kamień czy patyk podnieść to pyta czy moze kiedyś taki chłopiec nie szedł za rękę tylko biegł z przodu przed mama to był zdziwiony mowi do mnie: mama dlaczego ten chlopiec biegnie sam
Kurcze, szkoda, ze Cie polozyl do szpitala. Chocby ze wzgledu na synka mogl sobie darowac[emoji53] Mam nadzieje, ze jutro wyjdzieszWidzisz kurde a prosiłam mojego lekarza że załatwię to wszystko prywatnie to się uparl że tontrzeba dietę 1800 specjalna i wogole ,przecież dietetyk by mi wszystko ułożył ech....
zobaczymy jak przyjdąWażne , że jesteś zadowolona. A będą wyglądać super też mi się to podoba. Myślę czy nie zrobić nad stołem w salonie ale da się kupić gotowe i tylko podłączyć ?
Dzieki! Bardzo sie pilnowalam przed ciaza. Teraz tak nie potrafie.Ale to nie tluszcz. Już nie długo będzie Ci lżej. Szybki zrzucisz. A jak na moje oko to nie wyglądasz źle. :*
Obu nam wyszedl niski cukier na czczo... Ja miałam 75 i już jak szłam na to badanie było mi słabo bez śniadania ... Bo ja zawsze jem śniadanie bo muszę i myślę, że może dlatego gorzej to znosimyMało ? Ja właśnie w ciąży jem za dużo. Przed ciążą nie jadłam nic. Teraz trzy Kinder Buena na raz. Cała czekolade, albo 5 Grześkow. No duzo za dużo i dlatego się dziwię , że tak źle znoszę to dziadostwo. Ale ja jestem słaba i jest mi nie dobrze jak nie zjem śniadania a poprzedniego dnia kolacji . Bo w ciągu dnia mało jem a nadrabiam wieczorem. Godz19 to dla mnie za wcześnie bez jedzenia
To dobrze kupuję pół na pół. A później będę dokupywać większe rozmiary po kolei a dużo już masz ?Klaudia ja tak przy corce robilam i teraz tez, ze szykuje ciuszki do 68. A potem juz na bierzaco[emoji5]
Aniołek[*] 8.08.2017
Jola jestes niemozliwa[emoji23][emoji23][emoji23] Mysle, ze zauwazy ciaze i sie domysli[emoji6]Zapisałam sie na te paznokcie, a zapomniałam, że przeciez jakiś czas temu robiłam sobie sama u nóg i dałam rade tylko jedną. I cały czas mam pomalowaną tylko prawą i do tego są już ogromne odrosty. Troche sie będę wstydzić Myślicie że powiedzieć jej prawdę ze jestem w ciaży tak bardzo, że nie dalam rady czy zmyślić historie typu "malowałam, chciałam robić 2 stopę ale pies zjadł mi lakiery"?