reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też 3700 jak się urodziłam ale dzieci zawsze trochę spadają z wagi na poczatku☺️ u mnie Marysia 3770 a Kacper 3060 tylko on wcześniak ale po miesiącu już ważył 4.5 kg także szedł jak burza☺️
To zazwyczaj chyba waga po rodzicach nie ? No to maleństwo Ci się urodziło. Dobrze, że tak przybierał :)

reklama
Ja zawsze chciałam bliźniaki, ale bałam się innych skutków ubocznych, jakiś wad wrodzonych itd., że organizm po tabletkach może dziwnie reagować itd... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja właśnie w pierwszym miesiącu po odstawieniu tabletek zaszłam w ciążę. Choć nie planowaliśmy, to cieszyliśmy się. Ale w 10tygodniu poroniłam. Dlatego więcej tabletek nie brałam. I dopiero po ciąży będę chciała zacząć spowrotem brać. Już w trakcie karmienia.

To zazwyczaj chyba waga po rodzicach nie ? No to maleństwo Ci się urodziło. Dobrze, że tak przybierał :)
No bo 35 tydzień w terminie miał wlasnie te 4.5 kg na które był liczony jak by się urodził normalnie ☺️ wydaje mi się, że po rodzicach chociaż my z siostra miałyśmy zupełnie różna wage ona 2800 w terminie a ja tyle większa

Ja właśnie w pierwszym miesiącu po odstawieniu tabletek zaszłam w ciążę. Choć nie planowaliśmy, to cieszyliśmy się. Ale w 10tygodniu poroniłam. Dlatego więcej tabletek nie brałam. I dopiero po ciąży będę chciała zacząć spowrotem brać. Już w trakcie karmienia.
Ja nie mogę stosować tabletek anty przez trombofilie i właśnie zastanawiam się jaka antykoncepcja w tym przypadku wchodzi w grę wiadomo prezerwatywy ale im za bardzo nie ufam :/ dziewczyny wiecie coś może na ten temat?

Ja nie mogę stosować tabletek anty przez trombofilie i właśnie zastanawiam się jaka antykoncepcja w tym przypadku wchodzi w grę wiadomo prezerwatywy ale im za bardzo nie ufam :/ dziewczyny wiecie coś może na ten temat?
Ja nigdy też tabletek nie stosowałam i teraz nie wiem co bede stosować po porodzie.

A mi gin powiedziała ze „w moim wieku powinnam od razu starać się zajść w ciąże, w pierwszym cyklu. Zaszłam w 2 ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry