reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny mialyscie tak nisko w badaniach leukocyty i wysoko neutrofile? To anemiczne nie jest? Przepraszam, ze tak pytam, ale może któraś wie, a ja sie nic a nic nie znam.
IMG_20180328_155649.jpg

Załączniki

• IMG_20180328_155649.jpg
    IMG_20180328_155649.jpg
    171,5 KB · Wyświetleń: 165
On jest bardzo kochany taki grzeczny chłopak. Juz kiedyś pisałam, że Marysia to zawsze swoimi drogami chodziła, indywidualistka a on to cały spacer za rękę, jak chce kamień czy patyk podnieść to pyta czy moze[emoji5] kiedyś taki chłopiec nie szedł za rękę tylko biegł z przodu przed mama to był zdziwiony mowi do mnie: mama dlaczego ten chlopiec biegnie sam[emoji5]
No prawdziwy synus mamusi[emoji3] Moja to typowa corunia tatunia[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Nie wiem czy odposywalas ostatnio czy ja pominęłam. Kiedy masz wizytę ? Znacie już płeć na 100proc.?
Odpisalam, chyba ominal Cie moj wpis. Mam po swietach w piatek i bede cisnela lekarza zeby mi pokazal co tam widzial ostatnio.
Chociaz moj M tez nie chce wierzyc zeby ten od polowkowego sie mylil.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

zobaczymy jak przyjdą ;)
jasne, że da się kupić gotową - w ikei są np Link do: SEKOND Oprawka z kablem - IKEA
ale założenie kabla do oprawki to parę minut roboty i nie trzeba elektryka, żeby to zrobić, a wychodzi dużo taniej, zwłaszcza jak się nie chce paru żarówek, tylko 30... (a ja planuję w 3 miejscach, tak coś koło 7-11 w jednym miejscu...)
Jeszcze kabel w oplocie tkaninowym muszę kupić - 5zł/metr, jakby ktoś szukał ;)
I tak mało rozumiem :D jak będę planowała robić to się odezwe, wtedy mi wytłumaczysz :):)

No prawdziwy synus mamusi[emoji3] Moja to typowa corunia tatunia[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
U mnie oby dwa mamusi☺️ ale młody jest taki, że on się przytuli do taty, babci, dziadka taka przylepa. A Marysie tylko ja mogłam przytulać i do dzisiaj tak jest, ona jest taka jak mama, podobna do mamy i niestety tylko mamy słucha i jak zaniemogłam to ciężko im było dojsc z nią do ładu bo myślała, że jak mama nie może to ona rzadzi

reklama
Do góry