reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Zapisałam sie na te paznokcie, a zapomniałam, że przeciez jakiś czas temu robiłam sobie sama u nóg i dałam rade tylko jedną. I cały czas mam pomalowaną tylko prawą i do tego są już ogromne odrosty. Troche sie będę wstydzić :D Myślicie że powiedzieć jej prawdę ze jestem w ciaży tak bardzo, że nie dalam rady czy zmyślić historie typu "malowałam, chciałam robić 2 stopę ale pies zjadł mi lakiery"?

Odwiedzilam wczoraj kolezanke. Trzy miesiące temu urodziła. Jej synek taki malutki, a nosi już rozmiar 68.. czyli trzy miesiące w 62 i koniec. Rozmiarowka chyba tak akurat jest nie ?
Tak, dokladnie co 3 miesiace[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Na pewno :) nie mogę się swojej doczekać :) i jeszcze jak się wyprowadzimy do siebie ❤️
3 latka to jeszcze taki malutki :) kochany :)
On jest bardzo kochany taki grzeczny chłopak. Juz kiedyś pisałam, że Marysia to zawsze swoimi drogami chodziła, indywidualistka a on to cały spacer za rękę, jak chce kamień czy patyk podnieść to pyta czy moze☺️ kiedyś taki chłopiec nie szedł za rękę tylko biegł z przodu przed mama to był zdziwiony mowi do mnie: mama dlaczego ten chlopiec biegnie sam☺️

To nie ma co kupować wyżej jak 68? Kilka 56 i reszta 62-68 ? Trochę już tego mam i jeszcze będę kupować. Poznałam ostatnio taka bardzo fajną dziewczynę z Krakowa. Praktycznie nowe ubranka za grosze. Z najlepszych firm. Tyle, że zamówiłam od niej duża paczkę i od innej dziewczyny druga. Plus od innych kurtki, polarki, kombinezony itp. a dopiero po dokonaniu zamówienia dowiedziałam się od tej pierwszej że kolejna paczkę mi szykuje na początek maja i tak co jakiś czas jeśli będą mi się podobały :D wiec mała jest ubrana , a do tego dużo rzeczy nowych kupowałam i jeszcze będę [emoji14] boje się, żebym nie przesadziła.
Zobacz załącznik 843996 Zobacz załącznik 843997 Zobacz załącznik 843998 Zobacz załącznik 843999 Zobacz załącznik 844000 Zobacz załącznik 844001 Zobacz załącznik 844002
Klaudia ja tak przy corce robilam i teraz tez, ze szykuje ciuszki do 68. A potem juz na bierzaco[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry