G
gosc12
Gość
Bo teraz potrzebujesz więcej. To normalne. Nie obwiniaj się , że masz apetyt. Widocznie dziecko potrzebuje.Dzieki! Bardzo sie pilnowalam przed ciaza. Teraz tak nie potrafie.
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo teraz potrzebujesz więcej. To normalne. Nie obwiniaj się , że masz apetyt. Widocznie dziecko potrzebuje.Dzieki! Bardzo sie pilnowalam przed ciaza. Teraz tak nie potrafie.
Aniołek[*] 8.08.2017
Tym bardziej że to woda robi cuda z Tobą, a nie tłuszcz co masz poradzić. Nie masz na to wpływu. Przecież niejesz 1kg cukierkow ,tortów i 3 obiadów kochana także nic się nieprzejmuj przynajmniej sie staraj[emoji8]Bo teraz potrzebujesz więcej. To normalne. Nie obwiniaj się , że masz apetyt. Widocznie dziecko potrzebuje.
Dokładnie ja przeżywam bardzo rozłąkę i onKurcze, szkoda, ze Cie polozyl do szpitala. Chocby ze wzgledu na synka mogl sobie darowac[emoji53] Mam nadzieje, ze jutro wyjdziesz
Aniołek[*] 8.08.2017
A ja odstawiłam tabletki 3 mce przed staraniami po po odstawieniu jest duża szansa na bliźniaki a ja nigdy nie chciałamUbranka będę na 100% stawiała w pionie może później zrobię jakiś test w domu, to będę fotki wrzucać [emoji6]
Ja nie brałam anty, tzn brałam przez kilkanaście lat, ale potem je odstawiałam, i lekarz zalecił poczekać cykl ze staraniami, bo po kilkunastu latach (od 17r.ż) mogę mieć rozchwiane hormony itd...
I jak po glukozie ? Dobre wyniki ? Ja zaraz będę wiedziała, bo brat już pojechał odebrać. Boje się..Obu nam wyszedl niski cukier na czczo... Ja miałam 75 i już jak szłam na to badanie było mi słabo bez śniadania ... Bo ja zawsze jem śniadanie bo muszę i myślę, że może dlatego gorzej to znosimy
Może i takAlbo ucieszył się, że będzie mógł go na soli testować w trakcie [emoji16]
Czemu schudłas ? Ja ważyłam ok 3700 i długa byłam.tez tak wlasnie myslalam jak wyszlam ze szpitala mialam 3200 a urodzilam sie 3400 ;p
A no to tak jak Ci mówiłam. Że pewnie tak sobie powiedzial, ale o z zazdrości albo pieron wie. Na polowkowym raczej się nie mylą. A ja czuję , że córeczkę nosiszOdpisalam, chyba ominal Cie moj wpis. Mam po swietach w piatek i bede cisnela lekarza zeby mi pokazal co tam widzial ostatnio.
Chociaz moj M tez nie chce wierzyc zeby ten od polowkowego sie mylil.
Aniołek[*] 8.08.2017
Znaczy mi chodzi o przebrania typu pielęgniarka, policjant itp haha bo takie zwykłe koronka, cienki materiał sexi itp to były ale też nie wszystkie mu się podobają. Bo te bardziej erotyczne nie wchodzą w grę. Jedynie takie delikatne, seksowne, eleganckieMusiałabyś go zaskoczyć to zobaczylabys czy jest przeciwny [emoji23] czy powiedziałby żebyś to zdjela
U mnie 164. W poradni diabetologicznej powiedzieli, że to nie tragedia i trzeba tylko monitorować i dietę wdrożyć.167 norma do 140
U mnie wynik w piątek po 17, w weekend już zaczęłam dietę, w poniedziałek od rana poradnia diabetologiczna-na nfz tak szybko, przy szpitalu. A kontrola już 03.04.Widzisz kurde a prosiłam mojego lekarza że załatwię to wszystko prywatnie to się uparl że tontrzeba dietę 1800 specjalna i wogole ,przecież dietetyk by mi wszystko ułożył ech....
Ja dopiero w 20tc doszłam do wagi sprzed ciąży. Ciekawe jak będzie teraz, czy coś na plus ruszyło. Może wagę masz zepsuta ?Ja nie mam na wadze nic na plusie...nadal minus 9kg . Waga stoi w miejscu jak zaczarowana
Ja też 3700 jak się urodziłam ale dzieci zawsze trochę spadają z wagi na poczatku u mnie Marysia 3770 a Kacper 3060 tylko on wcześniak ale po miesiącu już ważył 4.5 kg także szedł jak burzaI jak po glukozie ? Dobre wyniki ? Ja zaraz będę wiedziała, bo brat już pojechał odebrać. Boje się..
Może i tak
Czemu schudłas ? Ja ważyłam ok 3700 i długa byłam.
A no to tak jak Ci mówiłam. Że pewnie tak sobie powiedzial, ale o z zazdrości albo pieron wie. Na polowkowym raczej się nie mylą. A ja czuję , że córeczkę nosisz
Znaczy mi chodzi o przebrania typu pielęgniarka, policjant itp haha bo takie zwykłe koronka, cienki materiał sexi itp to były ale też nie wszystkie mu się podobają. Bo te bardziej erotyczne nie wchodzą w grę. Jedynie takie delikatne, seksowne, eleganckie
Ja zawsze chciałam bliźniaki, ale bałam się innych skutków ubocznych, jakiś wad wrodzonych itd., że organizm po tabletkach może dziwnie reagować itd... [emoji15]A ja odstawiłam tabletki 3 mce przed staraniami po po odstawieniu jest duża szansa na bliźniaki a ja nigdy nie chciałam
A od czego w ogóle zależy czy się będzie miało cukrzycę w ciazy ?U mnie 164. W poradni diabetologicznej powiedzieli, że to nie tragedia i trzeba tylko monitorować i dietę wdrożyć.
U mnie wynik w piątek po 17, w weekend już zaczęłam dietę, w poniedziałek od rana poradnia diabetologiczna-na nfz tak szybko, przy szpitalu. A kontrola już 03.04.
Unikam szpitali, mąż się śmieje, że nie dam lekarzom się napracować... Dietę komponuje sama, jak będzie dużo błędów to wtedy dietetyk. Polecam grupę na fb dla cukrzycowych ciężarnych.