reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Zauważ, że najbardziej z wyprawkami szaleją te co czekają na 1 dziecko :D
Ja też w 1 ciąży nakupilam tego w cholerę, a życie i tak zweryfikowało co potrzebne, a co nie. Teraz też wychodzę z takiego założenia jak Ty, że zawsze można skoczyć do sklepu i kupić, bo wszystko jest dostępne od ręki :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie prawda :D ja poza ciuszkami które dostałam od koleżanki i kilkoma które kupiłam sama nie mam nic :o łóżeczka, bujaczka, wózka, nic :D ale jakoś się nie spinam na prawdę :)

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Nie prawda :D ja poza ciuszkami które dostałam od koleżanki i kilkoma które kupiłam sama nie mam nic :o łóżeczka, bujaczka, wózka, nic :D ale jakoś się nie spinam na prawdę :)

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Nie napisałam, że wszystkie tak mają, ale z tych co najwięcej kupują to prawie wszystkie czekają na 1 dziecko. Zresztą też tak miałam w 1 ciąży :)

Nie napisałam, że wszystkie tak mają, ale z tych co najwięcej kupują to prawie wszystkie czekają na 1 dziecko. Zresztą też tak miałam w 1 ciąży :)

To ja chyba jestem inna albo mam za mało gotówki hahahah

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
A ja mam 3 i najchętniej już bym wszystko popakowala☺️ a najlepsze jest to, że najpóźniej kupowałam przy 1 ciągle mi się wydawało, że mam dużo czasu.☺️ Przy Kacprem już mi towarzyszyło uczucie obym tylko zdazyla wszystko kupić ☺️ i teraz też to mam wydaje mi sie, że do czerwca już bardzo niewiele czasu a jak będę miala cięcie pod koniec a sobie pomysle, że zaraz kwiecień ☺️

Witajcie dziewczyny!

Malo ostatnio pisze, ale czytam was na bierzaco. Nic nowego w sumie u nas sie nie dzieje. Z wyprawki mam tylko po kilka ubranek w różnych rozmiarach i to byłoby na tyle.
Myśle ze kosmetyki i rzeczy do szpitala kupie w maju jak juz nie bede pracować, pewno lozeczko i wozek tez w tym czasie. Nawet nie mamy kiedy jechać pooglądać wózków bo albo praca albo szkoła i tak w kółko.

A ja mam 3 i najchętniej już bym wszystko popakowala[emoji5]️ a najlepsze jest to, że najpóźniej kupowałam przy 1 ciągle mi się wydawało, że mam dużo czasu.[emoji5]️ Przy Kacprem już mi towarzyszyło uczucie obym tylko zdazyla wszystko kupić [emoji5]️ i teraz też to mam wydaje mi sie, że do czerwca już bardzo niewiele czasu a jak będę miala cięcie pod koniec a sobie pomysle, że zaraz kwiecień [emoji5]️
Pewnie zabiorę się poważnie za wyprawkę jak już będziemy na swoim i to jakoś w połowie kwietnia więc myślę że mam czas :)

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Do góry