reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zauważ, że najbardziej z wyprawkami szaleją te co czekają na 1 dziecko :D
Ja też w 1 ciąży nakupilam tego w cholerę, a życie i tak zweryfikowało co potrzebne, a co nie. Teraz też wychodzę z takiego założenia jak Ty, że zawsze można skoczyć do sklepu i kupić, bo wszystko jest dostępne od ręki :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie prawda :D ja poza ciuszkami które dostałam od koleżanki i kilkoma które kupiłam sama nie mam nic :o łóżeczka, bujaczka, wózka, nic :D ale jakoś się nie spinam na prawdę :)

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Nie prawda :D ja poza ciuszkami które dostałam od koleżanki i kilkoma które kupiłam sama nie mam nic :o łóżeczka, bujaczka, wózka, nic :D ale jakoś się nie spinam na prawdę :)

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Nie napisałam, że wszystkie tak mają, ale z tych co najwięcej kupują to prawie wszystkie czekają na 1 dziecko. Zresztą też tak miałam w 1 ciąży :)

Nie napisałam, że wszystkie tak mają, ale z tych co najwięcej kupują to prawie wszystkie czekają na 1 dziecko. Zresztą też tak miałam w 1 ciąży :)

To ja chyba jestem inna albo mam za mało gotówki hahahah

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
A ja mam 3 i najchętniej już bym wszystko popakowala☺️ a najlepsze jest to, że najpóźniej kupowałam przy 1 ciągle mi się wydawało, że mam dużo czasu.☺️ Przy Kacprem już mi towarzyszyło uczucie obym tylko zdazyla wszystko kupić ☺️ i teraz też to mam wydaje mi sie, że do czerwca już bardzo niewiele czasu a jak będę miala cięcie pod koniec a sobie pomysle, że zaraz kwiecień ☺️

Witajcie dziewczyny!

Malo ostatnio pisze, ale czytam was na bierzaco. Nic nowego w sumie u nas sie nie dzieje. Z wyprawki mam tylko po kilka ubranek w różnych rozmiarach i to byłoby na tyle.
Myśle ze kosmetyki i rzeczy do szpitala kupie w maju jak juz nie bede pracować, pewno lozeczko i wozek tez w tym czasie. Nawet nie mamy kiedy jechać pooglądać wózków bo albo praca albo szkoła i tak w kółko.

A ja mam 3 i najchętniej już bym wszystko popakowala[emoji5]️ a najlepsze jest to, że najpóźniej kupowałam przy 1 ciągle mi się wydawało, że mam dużo czasu.[emoji5]️ Przy Kacprem już mi towarzyszyło uczucie obym tylko zdazyla wszystko kupić [emoji5]️ i teraz też to mam wydaje mi sie, że do czerwca już bardzo niewiele czasu a jak będę miala cięcie pod koniec a sobie pomysle, że zaraz kwiecień [emoji5]️
Pewnie zabiorę się poważnie za wyprawkę jak już będziemy na swoim i to jakoś w połowie kwietnia więc myślę że mam czas :)

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Do góry