reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Później was nadrobie, tylko chciałam dsc znać że byłam dziś u lekarza bo chciałam tarczyce żeby mi zbadala bo już 2 miesiące nie byłam przez ten szpital itd no i mówię jej kurde że mnie tak jakoś plecy bolą ale że może od leżenia a Ona że zrobimy usg i co się okazało... że w moczu mam milion bakterii i zawalona prawa nerke...Dostałam skierowanie do poradni przy szpitalnej i już siedzę i czekam na wizyte ż urologiem...Az dziwne bo w szpitalu mocz był Oki jak badali ...ciekawe..

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja też jestem ciekawa ile już mój synuś ma w szpitalu miał 550 a to już 2 tyg minęły więc myślę że z ponad 700 a w przyszłym tygodniu na wizycie ponad 800 gdzieś bo to niby tak mówią mniej więcej 100 na tydzień [emoji4]

Hania na 6 czy 7 marca ważyła 500g, wizyta we wtorek, więc liczę, że 750 już będzie ;)

Tak :)

Przypuszczam, że przyda sie najbardziej:
"o k**wa ale boli"
"ja pie**olę zaraz ze**am się z bólu"
"sami se przyjcie"
:rofl2: boskie!
choć "o k**" chyba w każdym kraju rozumieją ;)

Później was nadrobie, tylko chciałam dsc znać że byłam dziś u lekarza bo chciałam tarczyce żeby mi zbadala bo już 2 miesiące nie byłam przez ten szpital itd no i mówię jej kurde że mnie tak jakoś plecy bolą ale że może od leżenia a Ona że zrobimy usg i co się okazało... że w moczu mam milion bakterii i zawalona prawa nerke...Dostałam skierowanie do poradni przy szpitalnej i już siedzę i czekam na wizyte ż urologiem...Az dziwne bo w szpitalu mocz był Oki jak badali ...ciekawe..

O kurczę, dobrze, że Ci sprawdzila. Ja usg nerek sobie zrobiłam przed ciążą bo czesto stekalam na nerki

Ja chyba sie zapakuję w 2 małe torby. Jedna dla mnie, druga dla Stasia. Bo właśnie sie boje ze wyladuje w szpitalu wczesniej przez skoki ciśnienia.
Ja właśnie kupiłam duża torbę wiec musze wszystko w jedna spakować ale narazie spakuje takie rzeczy typowo potrzebne do szpitala a te do porodu naszykuje gdzieś żeby mąż w razie co mógł dowieźć a później po pobycie w szpitalu juz spakuje wszystko razem :)

O jej dobrze ze to sprawdzili daj znać po wizycie będzie dobrze :*

reklama
Witam po kolejnej ciężkiej nocy, my dalej walczymy z wirusem u chłopaków. Niestety ja też od nich złapałam i z każdym dniem coraz gorzej ze mną.

Tak czytam o tych Waszych wyprawkach i stwierdzam, że ja będę miała jakąś drobną część tego co Wy kupujecie. Wychodzę z założenia, że teraz wszystko jest dostępne od ręki i szkoda by mi było inwestować tyle kasy w rzeczy, które być może nigdy mi sie nie przydadzą, bo dziecko zdecyduje inaczej. Co do pieluszek to przy starszaku miałam tylko 10 tetrowych i nawet wszystkich nie rozpakowałam, 5 wystarczyłoby w zupełności.
Moi chłopcy byli bezsmoczkowi i temu też nie zamierzam dawać, ale jak będzie to okaże się jak juz Kacper będzie z nami.

Kciuki za dzisiejsze wizyty

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Zauważ, że najbardziej z wyprawkami szaleją te co czekają na 1 dziecko :D
Ja też w 1 ciąży nakupilam tego w cholerę, a życie i tak zweryfikowało co potrzebne, a co nie. Teraz też wychodzę z takiego założenia jak Ty, że zawsze można skoczyć do sklepu i kupić, bo wszystko jest dostępne od ręki :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry